HomeLjepotaAlexandar Cosmetics izlagač na prestižnom sajmu kozmetike u Dubaiju

Alexandar Cosmetics izlagač na prestižnom sajmu kozmetike u Dubaiju

Na internacionalnom sajmu kozmetike Beautyworld Middle East u Dubaiju, svjetskoj prestolnici luksuza, dio svog asortimana predstavit će Alexandar Cosmetics, kompanija iz Novog Sada, koja ima svoja predstavništva i u Bosni i Hercegovini. Ova kompanija će posjetiocima sajma, koji se održava od 31. do 2. novembra 2022. godine, prezentovat će proizvode brenda Galaxy Professional, koji je dobro poznat profesionalnim kozmetičarima i ljubiteljima kvalitetnih proizvoda za manikir i pedikir u cijelom svijetu.

 

Alexandar Cosmetics će tim povodom, u vrijeme održavanja sajma, organizovati veliku akciju: 20% popusta za kupovinu proizvoda iz Galaxy Professional asortimana.  

Ova kompanija uspješno posluje u kozmetičkoj industriji već 30 godina. S obzirom na to da redovno posjećuju najznačajnije svjetske događaje iz ove oblasti, nakon brojnih izlaganja na sajmovima koji se organizuju u našem regionu, ove godine su odlučili da široj publici predstave svoje novitete

„Imajući u vidu činjenicu da popularnost Galaxy Professional brenda konstantno raste, učešćem na ovom izuzetno cijenjenom sajmu nastojimo da globalnoj javnosti detaljnije predstavimo dio naših proizvoda, upoznamo ih sa novitetima i na taj način ojačamo izuzetno dobru poziciju našeg brenda na svjetskom tržištu. Posjete sajmovima internacionalnog karaktera nam ujedno omogućavaju da u korak pratimo globalna dešavanja i trendove u industriji ljepote”, poručuju iz kompanije Alexandar Cosmetics. 

Prestižni sajam kozmetike Beautyworld Middle East ima višedecenijsku tradiciju i jedan je od najvećih internacionalnih sajmova na kojem se predstavljaju vrhunski svjetski brendovi, novi proizvodi i inovacije iz oblasti njege i ljepote. Na ovogodišnjoj trodnevnoj izložbi kozmetičkih proizvoda predstavit će se preko 1.000 izlagača iz 60 zemalja svijeta, a kompanija Alexandar Cosmetics je jedini izlagač iz Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE