Cafe Brazil – Vaš omiljeni fitnes partner 

0
227
Woman sitting and drinking coffee after workout session at home.

Konzumiranje kofeinskog napitka može smanjiti indeks tjelesne mase (BMI), tjelesnu težinu i tjelesnu masnoću, a kofein odgađa osjećaj umora tijekom vježbanja i poboljšava snagu mišića.

Zimski su praznici na vidiku, a s njima i bogate praznične trpeze i smanjena mogućnost boravka vani, što vam daje razlog više da pojačate treninge i sportsku rutinu. Jasno, nije lako natjerati se na kretanje kada su topla dekica i ugodna atmosfera sve što trebate, ali vam možda upravo šalica vaše omiljene Cafe Brazil pomogne da se pokrenete. 

Povećava vašu brzinu 

Naravno, niste olimpijski takmičar ili profesionalna sportistkinja, ali će dodatak kofeina ubrzati vaše vježbe otpora kakve su sklekovi, trbušnjaci ili čučnjevi. Zato, ako želite da vježbate brže nego inače, dodajte malo kave u svoju rutinu.

Povećava snagu 

Konzumacija kofeina može podići snagu vaših mišića i gornjeg dijela tijela do maksimuma, baš kao i mišićnu snagu. Prema istraživanjima, kofein poboljšava visinu vertikalnog skoka sportaša i performanse dizača tegova.

Smanjuje anaerobnu iscrpljenost i povećava aerobnu snagu

Pojednostavljeno, umorit ćete se kasnije i imati veću aerobnu izdržljivost, a biciklizam, trčanje, skijaško trčanje i plivanje dobivaju najveći poticaj od šalice kave. 

Umanjuje bolove od upale mišića 

Konzumiranje kofeina prije treninga može smanjiti bol u mišićima i njihovu ukočenost, što je samo po sebi dovoljan razlog da šalicu kave popijete 30 do 60 minuta prije treninga.

Cafe Brazil je nesumnjivo ugodniji, ali i pristupačniji način od kofeinskih suplemenata da se pripremite za trening. Zato, šalicu u ruke i zapamtite – Samo je jedna prava!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here