HomeLifestyleCipele i trendovi 2021.godine

Cipele i trendovi 2021.godine

Radujemo se mnogim stvarima u Novoj godini, ali jedna od većih radosti su modni trendovi. Nadamo se da će 2021. godina biti godina u kojoj će naše lijepe štikle imati razloga da izađu izvan kuće. Nakon gotovo godinu dana vremena provedenog kod kuće, naše potpetice zauzele su drugo mjesto na ljestvici stilova za narednu godinu, jer smo ponovo odredili prioritete i sada udobnost stavljamo na prvo mjesto. Naravno, stil ne treba žrtvovati. Za 2021. godinu razmislite o udobnim papučama, čvrstim čizmama i možda jednom ili dva para platformi. Čitajte dalje kako biste otkrili obuću u kojoj ćete živjeti ove godine.

Papuče koje vrijedi nositi izvan kuće

Iako godinu možda započinjemo sjedeći kod kuće, vjerujemo da naša stopala zaslužuju izgledati jednako dobro. Papuče trenutno imaju svoj hit momenat. Toliko smo ih zavoljeli da ćemo naše omiljene nositi i van kuće.

Čizme za jahanje u službi modernih čizama

Ove čizme za jahanje prošetale su ravno s Pradine piste i ušetale u naša srca. Volimo vidjeti kako se konjički stil probija do visoke mode. Pravo iz garderobe princeze Diane u vašu.

Pušteni s lance

Ove smo se godine sve više upoznali s krupnim zlatnim nakitom i napokon je došao do našeg omiljenog para cipela. Bilo da je nježan poput voljenog privjeska ili vidljiv poput debelih karika, lančani ukrasi savršen su način da podignete par potpetica na viši nivo.

Čizme s platformom

Na kraju, ali svakako ne najmanje važno: platforma. Sigurno su vam poznate ove gumene čizme- ako ste se zadnjih prolazili kroz Instagram feed, podrazumijeva se da ih se niko ne može zasititi. I to s dobrim razlogom: Ništa nije tako udobno i istovremeno elegantno.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE