HomeLjepotaCrni lak za nokte i njegova moć

Crni lak za nokte i njegova moć

Crni lak za nokte više je od modnog trenda, jer je kroz historiju on bio izraz pripadnosti različitim kulturama, socijalnom statusu, ili samo drugačiji način modnog izražaja i otpor prihvaćenim modnim normama. Crni nokti privlačili su i odbijali različite ljude iz cijelog svijeta, iako i danas mnoge tinejdžerice vode borbu sa svojim roditeljima kako bi dobile dozvolu da svoje nokte nalakiraju u crno. Crni lak je, pored crvenog, jedini koji nikad ne izlazi iz mode. Bio je voljen od strane Freddija Mercuryja kao i kineske kraljevske porodice, jedina modna izjava koja nikad ne izlazi iz mode? Od kineske kraljevske obitelji do Freddija Mercuryja, a tek devedesetih godina dvadesetog stoljeća je postao mainstream hit, a ne lak koji nose samo alternativci i pankeri. Kao što vidite, iza nečega tako jednostavnog poput crnog laka stoji prilično intrigantna historija. Sada je ostalo samo jedno pitanje – kako nositi crni lak, zar ne? Kao i uvijek, ne postoji samo jedan ispravan način, ali postoji nekoliko trikova i savjeta koje trebate slijediti koje vam donosimo u nastavku.

  • Ključ pravilnog nošenja crnog laka leži u dužini noktiju. Ako smatrate da crni lak za nokte čini vaše prste kratkim ili neprivlačnim, pokušajte nositi crni lak s urednim, kratkim noktima, po mogućnosti kvadratnog oblika.
  • Ako je običan crni lak pretaman za vas, posvijetlite svoju crnu manikuru ombre efektom ili slojem šljokica.
  • Budući da crni lak za nokte najbolje izgleda kada je precizno nanesen, uložite u kvalitetan nadlak koji može zaštititi i vaš lak i vaše nokte.
  • Što je češće moguće hidrirajte vaše ruke, jer će tamna boja laka istaknuti sve sitne nedostatke vaših ruku/prstiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE