HomeLifesyleCrno-bijele manikure su sve što vam treba

Crno-bijele manikure su sve što vam treba

Crno-bijela je vjerovatno jedina kombinacija boja koja je moderna koliko i retro. Zbog toga su crno-bijeli nokti jedan od onih lookova kojima ćete se poželjeti vraćati iznova i iznova (i iznova), tako da će vam trebati puno inspiracije. Nastavite s čitanjem kako biste otkrili par trendi manikura koje možete nositi tokom cijele godine.

Apstraktni dizajn

Kombinacija suprotnih nijansi, poput crne i bijele, može stvoriti zaista cool, uravnotežen izgled, čak i kada je dizajn asimetričan. Uzmimo, na primjer, apstraktne oblike na ovim balerina noktima.

 

Suptilna francuska manikura

Da li se ovako tanka linija još uvijek računa kao francuska manikura? DA. Upotrijebite četkicu za pruge da biste dobili ovako sjajnu tanku liniju, ali iskoristite obe nijanse za crtanje.

 

Razigrani nokti

Umjesto da koristite sjajni lak, koristite mat lakove i bijelim lakom stvorite tragove umjetnog sjaja za izgled kao iz crtića.

 

Karirani print

Karirano = najbolji zimski print. Da izvučete ovaj print, uzmite četkicu za pruge i traku za nokte i igrajte se.

Tačkice

Ako ste prošli početničku fazu, isprobajte ovaj look koji koristi mrlje i tačkice na zanimljiv način za moderan pogled na klasični tačkasti print. Nail-art trik: Koristite vrh igle da biste svaki put dobili savršene tačkice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE