Emily Ratajkowski pokreće liniju sexy veša

0

Ona je model, glumica i poznata je po objavi otkrivenih fotografija: Sada Emily Ratajkowski prikazuje prve fotografije svoje kolekcije donjeg veša koja nosi naziv “Body” na Instagramu.

Ona zna staviti svoje tijelo u prizor i redovni je model ispred kamere. No, sama prezentacija odjeće, Emily Ratajkowski više nije dovoljna. 27-godišnjakinja osmislila je vlastitu kolekciju kupaćih kostima “Swim” 2017. godine pod oznakom Inamorata, a sada slijedi njezina prva linija veša “Body”. A za reklamnu kampanju nije bila fotografirana pred pozadinom, već u supermarketu

Cjelokupna linija donjeg rublja već je dostupna online na webshopu Inamorata i sastoji se od 18 dijelova. To su gaćice, čipkaste gaćice, grudnjaci i trenirke, kao i haljine i biciklističke gaćice. Svi ovi odjevni predmeti njezine linije rublja “Tijelo” također bi se trebale moći nositi “preko”, kaže Emily Ratajkowski. Zato je i sama fotografirala ispred pulta u supermarketu u čipkastom rublju. Prema internetskoj stranici Inamorata, željela je prevesti životni stil Encinitasa, grada u južnoj Kaliforniji, gdje je išla u srednju školu. Savršeno je normalno raditi u uskoj odjeći: “Ne stavljajte svoju odjeću, stavljate kupaći kostim i obavljate poslove za jedan dan na plaži.” Na kraju ćete provesti dvanaest sati u kupaćem kostimu “, objašnjava dizajner.

Cijena dijelova kolekcije kreće se od 32 do 100 KM.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here