HomeLjepotaFrizeri i kozmetičari za BeautiFUL: Savjeti i trendovi za sezonu proljeće-ljeto 2019

Frizeri i kozmetičari za BeautiFUL: Savjeti i trendovi za sezonu proljeće-ljeto 2019

Frizeri i kozmetičari za BeautiFUL: Savjeti i trendovi za sezonu proljeće-ljeto 2019

U ovo vrijeme su najpopularniji cvijetni uzorci na noktima

Piše: Claudia Bošnjak, kozmetičarka

Make up

Što se tiče makeup-a za ovu sezonu, jako je popularan lagani, summer glow makeup look“ koji je uglavnom fokusiran na postizanje savršenog tena.

Sa glow makeup look-om se želi postići efekt zdravog tena s prirodnim sjajem, a naravno sve se to postiže uz highlighter (koji je po meni neizostavan dio makeup-a, koji vašoj koži daje svjež i prozračan izgled).

Hihglighter se u pravilu nanosi na mjesta poput sredine čela, ispod obrva, na vrh jagodica, na sredinu brade i duž kosti nosa. U suštini, može se korisitit i na cijelom području jagodica, no ukoliko nemate savršenu kožu, bolje je naglasiti samo pojedine točke na vašem licu.

Sve bi to bilo nepotpuno i bez odgovarajućeg rumenila za vaše lice i naravno za kraj, što je glow makeuplook bez sjaja za usne?

Mislim da će ove sezone pobjediti sjajilo za usne naspram matt ruža, što mene osobno jako veseli.

Uz ovih par stvari ćete dobiti jako lijep i lagan makeup, ako vam pak treba nesto jača šminka, na tako savršen glow ten odradite nešto jače oči i spremne ste ili jednostvno nanesite crveni  karmin koji nikada neće izaći iz mode.

Cijene:

Šminkanje sa trepavicama 30KM

Šminkanje bez trepavica 25KM

Nokti

Kada su u pitanju boje za nokte, mislim da će u sezoni proljeće-ljeto 2019. noktiće krasiti nude nijanse koje su uvijek u modi, sa ponekim detaljima, i naravno za one odvažnije tu su vesele proljetne boje koje su svakako neizostavan dio veselih proljetnih kombinacija, kao sto su nijanse roze, ljubičaste, crvene ili pak plave boje.

Naravno da se svaka boja moze kombinovati sa nekim detaljem, sjajem, cirkonom ili cvjetićem, pogotovo neutralnije boje, jače boje su ponekad dovoljne same za sebe, iako naravno i na njih uvijek moze ići neki detalj, jer proljeće i ljeto dozvoljavaju boje i šarenilo, ovisno o tome tko šta voli.

Što se tice uzoraka na noktima, u proljetno vrijeme su najpopularniji cvijetnii uzorci na noktima, koji izgledaju jako lijepo i odmjereno, pravi mali proljetni detaljčić na noktu.

Cijena:

Nadogradnje notktiju 30KM

Korekcije noktiju 25KM

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE