HomeKosaPopularni hladni ton i siva boja odlaze na odmor! - Frizerski studio...

Popularni hladni ton i siva boja odlaze na odmor! – Frizerski studio ‘One’

 

Popularni hladni ton i siva boja odlaze na odmor

Prekrasnu boju i sjajnu kosu priželjkuje svaka žena. S obzirom na to da nam ljeto još uvijek traje, pitali smo vlasnika frizerskog salona ‘One’ iz Viteza, koje su to boje najtraženije ovoga ljeta, a koje nam tek pristižu s jeseni.

”S obzirom na to da su već nekoliko godina ‘harali’ društvenim mrežama, popularni hladni ton i siva boja odlaze na odmor. Sve više nam stižu znatno toplije i “pitomije” boje. Kao frizer, mogu vam reći da su mi pomalo i nedostajale”, kazao nam je Vedran iz studija ‘One’.

Baš kao i u modi, trendovi u kosi se isto vraćaju, mijenjaju ili dolaze novi. Kako nam je kazao, cijeli frizerski svijet je već duže vrijeme fokusiran na dosta sličnih boja i tehnika.

Tako da svaki novitet i trend koji stiže, frizeri dočekaju objeručke. S druge strane, nisam za slijepo praćenje trendova, mislim da treba ostaviti malo mjesta i osobnosti”, kazao je.

Na pitanje koliko žene iz Bosne i Hercegovine prate trendove kada su frizure u pitanju, rečeno nam je kako ono što je u trendu, automatski žele gotovo sve žene.

Problem je u tome što određena frizura ili boja kose ne pristaje svakoj osobi onako ona želi. A upravo to je najteže objasniti klijentu. Općenito mislim da žene u našoj zemlji prate trendove, ali možda tek kada je u pitanju trend koji je već uzeo maha u cijelom svijetu. Malo je onih koje znaju primijetiti naznake nekog trenda. Ipak, pozitivno je to što se žene u našoj zemlji svakako trude ići ukorak s trendovima, te mnogo ulažu u njegu kose i tijela, u lijep izgled općenito, što je i karakteristično za slavenske zemlje. Također je jako bitno sa kojim materijalom se radi, jer to mnogo utječe na kvalitet i krajnji rezultat svakog frizera i frizure. Mi biramo kompaniju Frizerland, koja u svom asortimanu nudi najbolje proizvode za profesionalce. ”, kazao je Vedran.

Frizerski studio ‘One’ je u Vitezu i šire postao poznat po tome što je u samo nekoliko godina svog postojanja postao brend, koji svakim danom mami sve više klijenata.

Salon se nalazi u Ulici Ilije Petrovića u Vitezu, a uskoro počinju s radom na novoj i većoj lokaciji, o čemu se klijenti biti blagovremeno obaviješteni putem njihove FB stranice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE