Jelena Đorđević: Vještačke trepavice trebaju biti takve da ih svi vole

0

Trud, rad i disciplina uvijek će dovesti do željenih rezultata.

Vještačke trepavice postale su sve popularniji dodatak za poboljšanje izgleda očiju i postizanje efektnog i dramatičnog pogleda. One su jednostavan i brz način da se postigne gustina, dužina i punoća trepavica koje mnogi ljudi sanjaju.


Predstavite nam se ukratko i predstavite Vaš brend tj. ono što radite.

Moje ime je Jelena Đorđević, rođena sam u Srbiji, Nišu. Po zanimanju sam arhitekta, a šminkanjem se bavim dugi niz godina (tačnije devetnaest, a zvanično, u svom salonu, petnaest godina). Lines lashes brend je nastao iz velike želje prema inovacijama na beauty tržištu. Kao profesionalni šminker sam prepoznala koji su to modeli trepavica koje bi svi obožavali. Iz dugog­odišnjih druženja i osluškivanja potreba, nastala je Lines Lashes linija veštačkih trepavica i Lines Brushes četkica, koja je osvojila mak­e-up svet, a u 2023. je dostupna i u Bosni i Hercegovini, o čemu ću vam pričati u narednom tekstu.

Šta tačno radite i kako to funkcioniše?

Ideju o pokretanju linije trepavica imala sam još od osnivanja make-up studija 2007. godine, čiji je pun naziv bio Make-up studio Jelene Đorđević – usluga šminkanja i nadogradnja trepavica. Ideju o proizvodnji trepavica sprovela sam u delo tačno 10 godina od osnivanja Make-up studija. Tih dana sam promenila naziv iz Make-up Studio u Studio Lines i od tada kreću moja dva angažovanja – pored rada u kozmetičkom salonu, sada je trebalo posvetiti se i Lines Lashes-u. Slede neprospavane noći, puno truda i ulaganja, strpljivo, korak po korak. Kvalitet je uvek bio na prvom mestu. Dobar tim, posvećen zajedničkom cilju, još je jedna od ključnih stvari bez koje se ideje ne mogu realizovati. Svaki model trepavica pažljivo je nastajao. Prvi model – Ana, dobio je ime po mojoj sestri jer je oblikovan prema obliku njenog oka. Ostalim modelima ime je dodeljeno po osećaju i ličnom doživljaju. Sledeći korak u poslovanju bilo je širenje asortimana, koji sada uključuje četkice za make-up, svilene trepavice i opremu. Kvalitet trepavica je prepoznala kompanija Jasmin, najveći lanac high end kozmetike u našoj zemlji, s kojim imamo izuzetnu saradnju na svim poljima već dve godine.

Otkuda Vas u ovom poslu i otkud ljubav prema istom?

Lines Lashes je nastao iz čiste emocije. U jednom trenutku, arhitekta u meni je osetio potrebu da se izrazi kroz modele trepavica. Tada sam već u potpunosti bila posvećena make-up-u i bilo mi je jasno da neću baviti arhitekturom.

Koji su najveći izazovi u Vašem poslu?

Moj tim i ja se trudimo da spremno dočekamo svaki izazov koji ovaj posao donosi. Poslednjih godina je to definitivno prilagođavanje instant trendovima koje diktiraju društvene mreže. Prisutni smo na svim mrežama, tako da nam je cilj da kreiramo sadržaj zanimljiv našoj publici. 

Na koji način dolazite do klijenata?

Iz godine u godinu naše marketing tehnike su se menjale. U skladu sa inovacijama koje digitalni svet stalno promoviše, trudimo se pratimo trendove. Preporuka naših klijenata je uvek najbolji način da se mreža kupaca širi. Kada imate dobar proizvod i odličan pristup poslovanju, iskrene recenzije su uvek tu kao i podrška kolega.  Od klijenata često čujem kako im je Lines brend promenio mišljenje o veštačkim trepavicama. To je istinski razlog zašto radim ovaj posao – da osnažim naše klijente da se osećaju najbolje kako bi mogli da uspeju i postignu svoje ciljeve. Lines trepavice su više od veštačkih trepavica, to je vaša rutina koja je šlag na torti svakog makeup-a koji kreirate.

Koji trendovi su trenutno popularni u beauty svijetu?

  • Koža koja sija. Mešanje highlightera sa puderom da bi se dobilo na svežini. 
  • Rumenilo, pozicioniranje visoko da bi se dobio face lift. To je nešto što svima dobro stoji.
  • Treći trend je sečenje trepavice na pola i lepljenje samo na krajevima oka, za dobijanje vizuelno podignutijeg oko. Naš model Blink je idealan za ovu vrstu tehnike lepljenja.

Gdje se mogu kupiti Vaši proizvodi u BiH?

Nakon velikog interesovanja za naše proizvode, #lineslashes trepavice, četkice i svilene trepavice stigle su u BiH! Zvanični distributer postao je https://bracom.ba/  , koji je u ženskom kutku dodao i proizvode iz našeg asortimana. Zapratite nas za više informacija preko instagrama @lineslashes_bih

Koji su planovi za dalje poslovanje?

Nakon Crne Gore i Bosne i Hercegovine, Lines lashes & Accessories asortiman je uskoro dosupan i u Severnoj Makedoniji, pa je samim tim širenje brenda i priče o samom brendu glavni cilj Lines lashes tima. 

Poruka za naše čitatelje.

Budućim preduzetnicima/preduzetnicama poručujem da se ne plaše, da rade na motivaciji i da istraju, da vežbaju samodisciplinu, da imaju jasan fokus koji će ih voditi do željenog cilja, uz konstatnu edukaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here