HomeLifestyleKako izabrati najkvalitetniji proizvod?

Kako izabrati najkvalitetniji proizvod?

Svakim danom ponuda različitih tretmana, koktela i krema je sve veća i inovativnija, ali to pred nas stavlja izazov – Kako izabrati najbolji preparat za naše klijente?

Potrebno je odvojiti dovoljno vremena za određivanje tipa i stanja kože, te za komunikaciju sa pacijentom kako bismo mogli odrediti najbolji tretman. Mnogi od nas su uložili jako puno u kupovinu iznimno kvalitetnih aparata za dijagnostiku i terapiju. Ali najveću dilemu nam predstavlja izbor proizvoda koje ćemo koristiti u terapiji.

Posebno je delikatno pitanje kako znati da li je proizvod koji želimo koristiti na klijentima zaista kvalitetan i odgovora visokim standardima u estetskoj dermatologiji i kozmetologiji.

Zakon Bosne i Hercegovine za prometovanje kozmetičkim i medicinskim sredstvima veoma je strog i usklađen sa regulativima EU. Svaki proizvod koji je dobio odobrenje agencije morao je proći višemjesečne provjere i analize, prije nego što dobije dozvolu za uvoz. Osim toga svaki proizvod mora posjedovati certifikate o kvalitetu i zadovoljiti ISO standarde u zemlji porijekla i u okviru EU.

Svako od Vas ima pravo da dobije na uvid dokumentaciju o proizvodima prije nego se odluči za korištenje nekog proizvoda.

Bošnjak MK i Institute BCN predstavljaju BCN CAPILLUM – Peptides

Proizvod koji sadrži novu generaciju peptida koji, koristeći ćelijski inžinjering, emitiraju signale biomodelirajućih proteina kako bi regulisali produkciju i ekspresiju elemenata uključenih u cijeli ciklus rasta kose. Peptidi su kombinovani sa vitaminama, mineralima, aminokiselinama i hijaluronskom kiselinom, i na taj način omogučavaju kompletnu njegu vlasišta, što rezultira zdravom i bujnom kosom.

 

Ekskluzivni distributer za BiH:

Bošnjak MK d.o.o.

Petra Rađenovića 12

Banja Luka

065 200 185

066 468 111

info@bosnjakmk.com

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE