HomeLjepotaKristina Bavrka: Malim koracima do velikog uspjeha

Kristina Bavrka: Malim koracima do velikog uspjeha

 Beauty industrija uvijek zahtjeva nešto novo, nešto drukčije, a budući da je ambiciozna osoba, nastoji što više da se usavršava, pratim trendove, uvodim novitete. Od 2021. godine radi laserko uklanjanje dlačica koji je popularan i kod žena i muškaraca.

Piše: Kristina Bavrka

Kristina Bavrka dolazi iz Novog Travnika. U beauty svijetu je aktivno 11 godina. Nakon završene srednje medicinske škole u kojoj se nije vidjela, počela se baviti uljepšavanjem žena što je i privlačilo. Svoj rad počela je u svom malom, skromnom salonu (nadogradnja i uljepšavanje noktiju), a sad je to dosta ozbiljnija priča koja se godinama strpljivo i temeljno gradila, i koja se naravno nastavlja graditi istim putem. Nakon prakse i iskustva u tom području uvodi tretmane kao što su depilacija, make up, oblikovanje obrva i slično. Iza toga se odlučuje na veći korak, edukaciju za permanent make up-a, te istu pohađa sa edukatoricom iz Italije koja je u to vrijeme bila jedina na području BiH, koja je dolazila u goste kao edukator.

Tretmani trajne šminke su postali sve traženiji pa se u tom polju usavršavala sve više. Nakon dvije godine prelazi u veći salon u Novom Travniku, te uvodi raznovrsne tretmane poput maderoterapije tijela i lica, tretmana za mršavljenje, ekstenzije trepavica, lash lift, powder brows, permanent eye liner, permanent lips, solarij, infracrvene saune, sve vrste depilacije, spray tan, tretmani lica, derma pen, plazma pen, osnovni higijenski tretmani lica. Jedan od traženijih tretmana među muškarcima i žena je trajno uklanjane dlačica. O ovoj temi za BeautiFUL Kristina više piše u nastavku. 

2021 godine sam u salon uvela najnoviji diodni laser za trajno uklanjanje dlačica. Laser ima sistem hlađenja tako da laserska depilacija nije više bolna. Laser ima moć da prepozna i svjetlije i tamne dlačice, te se tretmani mogu raditi i na tamnoj osunčanoj koži, samo je bitno je ne sunča 7 dana prije tretmana. Laser jedino ne prepoznaje sijedu dlaku jer to je dlaka bez pigmenta. Svakim tretmanom umanjuje se 12 do 20% dlačica koje su u aktivnoj fazi rasta. Tretmane je poželjno raditi u razmaku od 4 do 6 sedmica. Individualno je koliko vam je potrebno tretmana ali poželjno je uraditi 6 do 8 tretmana u serijama i redovno ih raditi. Kada završimo tretmane i kada dlačica više nema, poželjno je održavanje depilacije laserom. 

Također je individualno na koliko se radi održavanje, naše klijentice na primjer rade jedan tretman godišnje, pojedine u strahu od povratka dlačica rade na 6 do 8 mjeseci jer su imale borbu sa dlačicama te ih ne žele nikako nazad.

Laser je revolucija u svijetu kozmetike i svi koji su probali znaju o čemu govorim. Laserske tretmane rade svi što znači i muškarci i žene. Pojedini muški klijenti dolaze na 3 tretmana godišnje da umanje i uspore rast dlačica a ipak ih ne žele ukloniti totalno. Laserom radimo uklanjanje starih i loših radova permanent make up obrva i tetovaža koji je najtraženiji u našem salonu. Naše klijentice najčešće uklanjaju obrve a klijenti tetovaže koje više ne žele. Broj tretmana je individualan ovisno o boji, dubini pigmenta i koliko se puta radila tetovaža. Svakako nam je čast da klijentima možemo ponuditi sve navedeno jer se zaista pokazalo pozitivno. Svakako smo tu za sva pitanja i konsultacije za naše klijente i klijentice.

Edukacija i uvođenje noviteta u salone bitna za napredovanje 

Moj posao uvijek zahtjeva nešto novo, nešto drukčije, a budući da sam ambiciozna osoba, nastojim što više da se usavršavam, pratim trendove, uvodim novitete. Edukacije su jako važne za napredovanje i njih nikad nije dosta. Često putujem i završavam edukacije kod profesionalaca čiji rad mi se dopada i tako nadograđujem svoje znanje i talenat. Imala sam veliku čast i privilegiju učiti od najboljih. 

Svakako treba naglasiti da je kvaliteta jako bitna, a to klijentice svakako prepoznaju. Ljubav prema poslu je ključ uspjeha. Predanost, posvećenost i profesionalnost osjećaju i naši stalni klijenti koji mi već godinama pružaju svoje povjerenje i uvijek se iznova vraćaju u salon. Svakodnevno ima mnoštvo povratnih informacija od zadovoljnih klijentica. Svoje klijentice pratim, slušam njihove želje, postepeno uvodim tretmane koje mi klijentice predlože. Smatram da ako voliš svoj posao, ako ga radiš s ljubavlju i odgovorno, možeš i moraš uspjeti. To je svijet koji je predivan ukoliko se potpuno istom posvetite. Na samom kraju želim se zahvaliti svim klijenticama koje joj godinama daju svoj povjerenje. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE