HomeLjepotaKultni beauty brand, kojeg obožavaju Amerikanci, konačno dostupan u Bosni i Hercegovini

Kultni beauty brand, kojeg obožavaju Amerikanci, konačno dostupan u Bosni i Hercegovini

Suha koža jedan je od najčešćih problema kada je u pitanju njega tijela, a uglavnom nastaje utjecajem vanjskih faktora. Hladnoća, vjetar, sunce, nečistoća i prašina u zraku, sve su to faktori koji izazivaju suhoću kože, a zahtijevaju efikasni i snažni tretman. Upravo takvo rješenje stiže konačno na tržište BiH. Poznati američki brand kozmetike za njegu tijela – Vaseline®– od sada je dostupan i kod nas. Brand, koji je sastavni dio svakog kućanstva i čiji se proizvodi za njegu ruku ili usana, nalaze u gotovo svakoj torbici, učinkovito je rješenje za probleme kože već više od 140 godina. Njegova osnovna značajka i uspjeh leže upravo u tome što se može primjenjivati na različitim tipovima kože jer ima univerzalni sastojak neophodan za održavanje vlage kože. Glavni sastojak proizvoda iz Vaseline® linije trostruko je pročišćeni vosak koji ne zatvara pore, ne sadržava dodane mirise i ono najvažnije, idealan je za svaki tip kože.

Lijep izgled kože započinje njenom hidratacijom, stoga se Vaseline® pobrinuo da njegovi proizvodi prvenstveno zadržavaju prirodnu vlagu kože i tako ju štite od suhoće. Na policama dm-a, CM-a, Binga i ostalim bolje opremljenim trgovinama od sada su dostupni proizvodi novog beauty branda, od klasičnog Vaseline® voska, Intensive CareTM i Expert CareTM kreme za ruke pa sve do Intensive CareTM linije losiona za tijelo. Osim što Vaseline® vosak pomaže u njezi suhe i osjetljive kože odraslih, idealan je i za one mlađe članove obitelji pa se tako može koristiti i za njegu pelenskog područja. Njegovo univerzalno djelovanje i primjena ključna je za veliku popularnost ovog branda, koji na prirodni način zadržava vlažnost kože.

U prepoznatljivom obliku, u Intensive careTM liniji proizvoda dostupni su losioni za tijelo Vaseline® Advanced Repair i Vaseline® Essential Healing, čijim se korištenjem mikro kapljice vazelina lagano apsorbiraju u kožu kako bi je hidratizirali i zaštitili od isušivanja. Ovi lagani losioni za tijelo ne sadržavaju masnu formulu i ne ostavljaju ljepljivi osjećaj na koži pa je samim time nanošenje brzo i jednostavno, a apsorbiraju se u samo nekoliko sekundi, što koži daje prirodni i njegovani sjaj. Krema za ruke sasvim je sigurno jedan od najčešćih proizvoda koji ljudi svakodnevno koriste i to upravo zato što su dlanovi najviše izloženi vanjskim faktorima koji uzrokuju suhu kožu. Vaseline® se pobrinuo osigurati njegovane dlanove s novim kremama za ruke Vaseline® Dry Hands Rescue i Vaseline® Hand&Nails koje pomažu u smanjenju suhoće kože ruku. Osim za njegu dlanova, Vaseline® Hand&Nails s dodatkom keratina pomaže i u sprječavanju gubitka vlage noktiju te se na taj način oni manje listaju i pucaju.

Ovaj inovativni beauty brand u samo jednom koraku pomaže suhim područjima kože kako bi postala mekša i njegovana pa ne čudi da će zasigurno postati omiljeni proizvod koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE