Lakovi i trend: Koje boje osvajaju 2019 ?

0
351

Prirodne nijanse, šarene kombinacije boja ili pravi klasici – pokazat ćemo vam trendove laka za nokte u 2019. koji su krasili nokte na međunarodnim sedmicama mode. Možada ima nešto i za vas…Prepustite se nadahnuću!

# Nude

Ako postoji novi trend noktiju za proljeće i ljeto 2019, onda su to nude nokti (na primjer, Dior i Fendi ih koriste). Novo: Mnogi dizajneri poslali su svoje modele s potpuno transparentnom bojom ili bez boje na piste. Ako je i bilo nešto laka, onda su to suptilni rosé ili bež tonovi. Najvažnije pravilo: nokti moraju biti pravilno manikirani i zanoktice uklonjene, inače izgledate neuredno.

# Tamni nokti

Nasuprot bež i prirodnim bojama je naredni trend –  tamni nokti. Trend boja broj jedan je još uvijek crni (na primjer kod Chloé). Također popularne boje su: vrlo, vrlo tamna boja šljive ili trešnje, koji se samo malo razlikuju od crne (na primjer, Tom Ford).

# Crveni tonovi

Volite lakirati nokte samo u jednoj boji? Onda uzmite bogatu crvenu boju (kao što se vidi kod Miu Miu i Brock Collection). Ova boja će nas pratiti, nakon jeseni i zime, i proljeće i ljeto. Važno: Za nježnu tamniju boju kože radije koristite toplije nego hladne nijanse.

beautiful.ba

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here