Livno je bogatije za još jedan fancy salon – zavirite u galeriju fotografija da vidite kako izgleda

0
5006

Mlada i talentovana Šima, ujedno i vlasnica noovootvorenog salona, ugostila nas je u svoj salon koji zaista kada kažemo „fancy“ to i mislimo. Ugodna atmosfera, kafica i usluga su bili više nego zadovoljavajući!

Ispričala nam je svoju priču i samu ideju za otvaranje svog vlastitog salona, pa nam dopustite da sve to lijepo predstavimo.

Dvadesettrogodišnja djevojka sanjala je o ovom poslu svoj cijeli život, a vidite sada, njeni snovi su postali stvarnost! <3

Svoju prvu edukaciju radila je kod čuvenog Željka Samardžije u Banja Luci – Akademija Željko. Njena obuka je trajala 10 mjeseci, gdje je na prvom predavanju znala da se nalazi na pravom mjestu! Nakon 4 mjeseca pohađanja prakse od Željka je dobila ponudu da počne raditi u njegovom salonu pola radnog vremena, kako bi stigla ići i na akademiju, što je naravno prihvatila. Zajedno sa ostalim timom ostala je na ovom poslu 3godine, gdje je osim rada u studiju imala ulogu predavača u akademiji, nastupe na seminarima, te je radila sa kolegama nekoliko color work shop-ova za frizere sa iskustvom.

„Rad na seminarima i color work shop-ovima otvorili su mi još jedna vrata i priuštili taj divan osjećaj kada dijelite znanje sa ljudima koji su željni napretka, kao što su moje starije kolege sa mnom nesebično dijelile, ističe Šima“.

U životu dođe vrijeme kada morate probiti granice straha i stida i shvatiti da ste spremni da krenete sami na put kao što je otvaranje salona ili bilo koji drugi poziv u životu! Priču nadovezujemo za ovu hrabru i samostalnu djevojku koja se iz Banja Luke vratila u Livno i otvorila svoj salon!

Ova vijest je mnoge obradovala, te je bez obzira na njen novi početak vjerno prate i zakazuju termine!

„Ako želite da Vaše klijentice uživaju u saloni i da iz njega izlaze sa velikim osmjehom na licu, pobrinite se da im date najbolju moguću uslugu, najbolje preparate i najljepši izgled salone“, kazala je Šima.“

Za nju je svaka klijentica važna, te se pobrinula da se u njenom salonu nađu samo najbolji proizvodi za kosu, a da interijer kaže sve za sebe.

Odlučila se i odabrala nekoliko svjetskih brendova od kojih su L’Oréal Professionnel, vrhunska i luksuzna oprema Alpeda i Nika farbe za kosu.

Čestitamo još jednom ovoj divnoj djevojci koja je smjelo krenula u nove pobjede, a ukoliko ste iz Livna ili ste u prolazu posjetite njen salon na adresi Blajburških žrtava 6 ili je zapratite na ig profilu: frizerski_studio_sima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here