HomeLifesyleLookovi za izlaske koje morate isprobati

Lookovi za izlaske koje morate isprobati

Polovina problema prije izlazaka tokom zime je odabir odjeće koja vam omogućava da se borite protiv hladnoće u stilu. Ali sa slojevima, pravim materijalima i kreativnim stilom, postoji mnogo načina za sjajan izgled.

Za one koji preferiraju opušteniji pristup, ali žele ostati uglađeni, sve je u detaljima – a manje je apsolutno više. Ako haljine zimi nisu vaša izbor, razmislite o toplim odijelima.

Bez obzira na vašu ličnu estetiku, ne morate birati između udobnosti i stila za izlazak s prijateljima ili partnerom. A također, glavni komadi koji su vam potrebni već vise u vašem ormaru – možda će vam trebati samo nekoliko malih dodataka da biste upotpunili izgled. Pred vam je nekoliko ideja za zimske lookove za izlaske koje morate isprobati.

 

Moderna bluza

Bluza sa asimetričnim rubovima savršen je način za pronalaženje ravnoteže između elegancije i casual stylinga, kao što se vidi na Hailey Bieber.

Odijelo u boji dragulja

Jedan od najlakših načina za postizanje elegantnog zimskog looka je odlučiti se za odijelu u boji dragulja koje predstavlja hrabar, ali uglađen izgled.

Chic veš

Mini slip haljina u kombinaciji s kožnim balonerom idealan je izgled za noć u gradu – u borbi protiv niskih temperatura. Kombinaciju ukrasite raskošnim naušnicama.

Čizme koje izdužuju nogu

Par visokih kožnih čizama u kombinaciji s midi suknjom nudi dovoljno topline da vas ugrije kad temperatura padne. Uz to, kada se upare zajedno, donose jednostavan izgled koji je i šik.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE