Lucija Lacmanović: U poslu mi je najbitnije da klijenti budu zadovoljni i da moj rad bude napravljen kako treba

0

Usluga koju pružam je luksuz i želim da se klijent tako i osjeća. Posebno mi je važna povratna informacija klijenta kako bi znala na čemu moram poraditi i u čemu sam dobra, u čemu ne. Zato je važno u ovom poslu imati samopouzdanja i biti odlučan i siguran u uslugu koju pružaš. Danas vam predstavljamo Luciju Lacmanović iz Hrvatske. Sa Lucijom smo razgovarali o kvalitetnim savjetima iz beauty svijeta, a u nastavku teksta čitajte više. 

Za početak nam se predstavite?

Ja sam Lucija Lacmanović i dolazim iz malog gradića Šibenika u Hrvatskoj. Upisala sam edukacije i opredjelila se za vizažista/šminkera.

Moja druga ljubav je posao kozmetičarke, čišćenje lica, uljepšavanje obrva i trepavica i ostalo. 

Šta je za Vas najvažnije u poslu?

U poslu mi je najbitnije da klijenti budu zadovoljni i da moj rad bude napravljen kako treba. Usluga koju pružam je luksuz i želim da se klijent tako i osjeća. Posebno mi je važna povratna informacija klijenta kako bih znala na čemu moram poraditi i u čemu sam dobra, u čemu ne. Zato je važno u ovom poslu imati samopouzdanja i biti odlučan i siguran u uslugu koju pružaš.

Da li više preferirate hladne ili toplije tonove za šminkanje klijentica?

Ovo za mene nije baš pitanje. Mogla bih do sutra pričati o kolorimetriji i tonovima koji pašu klijenticama. Ja ne preferiram, jednako volim i hladne i tople tonove na svim klijenticama. Kod mene nema pravila, važno je da se osjećaju lijepo u vlastitoj koži. Kod mene su In “clean” nude lookovi i cat/ foxy eye, osobno su mi dragi bridal lookovi zbog jednostsvnosti i potpuno prirodnog efekta na licu. 

Kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Moj radni dan počinje od rana jutra s pripremom kistova i svih ostalih materijala koji su mi potrebni za taj dan i naravno psihička priprema i opuštanje uz glazbu te čekanje klijentica s osmijehom. Radim bez pauze i trudim se uz sve to ostaviti dobar dojam svojim klijenticama tako da razgovaram s njima, ispunjavam njihove želje i trudim se da se osijećaju opušteno, kao kod kuće. Kada radni dan završi, sve očistim i pospremim i počastim se nekim filmom, izlaskom s prijateljicama i slično.

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Poruka je da nikada ne odustajete od svojih snova, sve o čemu maštate, sve što vas ispunjava je ostvarivo. To iziskuje mnogo truda, ali se sve posloži na kraju, bitno je samo da nađete svoj put i krenete. Budite svoji i živite život punim plućima, nitko vas u tome ne može zaustaviti, samo morate biti sigurni u sebe i ambiciozni.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here