Marija Dodig: Badem – najtraženiji oblik noktiju ove sezone

0

Marija Dodig dolazi iz Tomislavgrada. Vlasnica je MD NAILS STUDIO i profesionalni je nail artist. Bavi se ovim poslom već 4 godine. Po struci je diplomirani ekonomist. Ljubav prema noktima trenutno je stavila ekonomiju u drugi plan, te se u budućnosti želi nastaviti usavršavati u ovom poslu. 

Kako je izgledao vaš početak i kako se razlikuje od sadašnjosti, te koliko ste napredovali za taj period?

Od početka do danas sam prešla dug put pun straha od nepoznatog. Danas mogu reći da sam dobila priznanje za svoj rad, a sav trud koji sam uložila kroz godine se isplatio. Imam svoje stalne klijentice i to je moj vjetar u leđa i želja da budem još bolja u svom poslu. 

Kada su u pitanju nokti šta klijentice najčešće žele?

Što se tehnika tiče najpopularnija i najtraženija je svakako gel lak za one klijentice koje žele prirodan izgled noktiju. Za one malo odvažnije tu su tipse i izlijevanje na šablone. Uz sve to radim i pedikuru.

Koje boje najviše klijentice biraju u ovom periodu?

Ovaj period u ponudi imamo veliki broj nijansi, ali se klijentice na kraju odluče za “sigurne” boje, to je svakako nepogrješiva nude, također i tamne nijanse. One žarke i pastelne će ipak pričekati još barem mjesec dana.

Koji oblik noktiju je popularan ove sezone?

Ove sezone najveći broj klijentica se odlučuje za oblik badema. Ipak kada su neodlučne predložim oblik njihovog prirodnog nokta jer im to na kraju najbolje pristaje.

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Uvijek slijedite svoje snove i nikad nemojte odustati. Put do uspjeha nije lagan ali na kraju se svakako isplati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here