Met Gala: Otkačene frizure i trepavice duže od života

0
279

Slavne dame ni ove godine nisu razočarale svojim izdanjima za Met Galu.

Tema “Camp: Zapisi o modi”,  pri čemu se Camp definira kao ljubav prema neprirodnom, kao umjetnost i pretjerivanje, pokazala se kao sjajan izvor inspiracije za posve otkačene stajlinge, ali i jednako nesvakidašnje frizure te make-up.

Iako su minimalizam i prirodan izgled trenutno vodeći trendovi u svijetu ljepote, za njih na ovom crvenom tepihu nije bilo mjesta, i prevladao je apsolutni kič, što je bilo i u skladu sa zadanom temom, a u nastavku smo izdvojili najupečatljivija beauty izdanja s ovogodišnje Met Gale.

Cara Delevingne

Manekenka je uskladila make-up s outfitom te je preko lica povukla narančastu liniju, a oduševila je i neobičnim ukrasom za glavu sa  privjescima u obliku zubala, banana, očnih jabučica i jaja na oko.

Gigi Hadid

Gigi je svoj blještavi outfit upotpunila upečatljivim bijelim trepavicama koje su zbog bijele boje djelovale kao da su zaleđene.

Lady Gaga

Superdugačke trepavice, samo u zlatnoj boji, stavila je i Lady Gaga koja je igrala na kartu više je više pa je oči naglasila i debelim linijama crnog i bijelog tuša te je na usne nanijela ružičasti ruž, a nije stala ni na tome, već je od pramenova kose oblikovala i nekoliko mašnica.

Lily Collins

Glumica Lily Collins plijenila je poglede svojom natapiranom kosom koju je ukrasila cvijećem i debelim bijelim obručem, kao i upečatljivim ljubičastim sjenilom na očima.

 

index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here