HomeInspirativne pričeMostar je bogatiji za još jedan masažni studio – „Massage studio Venus“

Mostar je bogatiji za još jedan masažni studio – „Massage studio Venus“

Mlada i ambiciozna Nađa iz Mostara, nedavno je otvorila svoj prvi masažni studio u Mostaru, „Massage studio Venus“. Studio se nalazi u Cernici, na adresi Adema Buća 68.

Nađin san se ostvario, a ističe da su porodica i prijatelji njena najveća podrška, koja cijelo vrijeme je podržava i zajedno sa njom vjeruju u njene snove. 

Kako je studio dobio ime?

Venus/Venera u rimskoj ili Aphrodite/Afrodita u grčkoj mitologiji je boginja ljubavi i ljepote. Smatra da je ljepota nešto što potiče od ljubavi prema sebi. Čitanje knjige, slušanje omiljene pjesme, odlazak na tretman koji volite, sve ovo predstavlja vid ljubavi i ulaganja u sebe.

Nađa želi da se u njenom studiju opustite, pružite si vrijeme za odmor i napunite baterije za sebe i ljude oko vas. Kako svi imamo različite potrebe, trudi se kombinacijom masaže i holističkog pristupa pružiti tretman kreiran samo za vas. 

Svoje znanje stekla je od svjetskog učitelja wellnessa Peđe Filipovića iz Beograda. Za svog učitelja ima samo riječi hvale, te se raduje narednim susretima i učenjima sa njim i ostalim kolegama. U svoj rad i znanje svakako misli i dalje ulagati, jer je njena najveća želja da njeni klijenti sa osmjehom izlaze iz studija. 

Ukoliko niste zapratite njene društvene mreže i pratite njen rad.

IG massagestudio.venus

FB Massage studio Venus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE