Naočale kao dodatak koji nas čini privlačnijima, ujedno nam pružajući moć vida 

0

Čak postoje i dokazi istraživanja koji tvrde da vas naočale mogu učiniti privlačnijima, inteligentnijima i simpatičnijima.

Zbog njih izgledate inteligentno 

Činjenica je da osobe koje nose naočale dok čitaju knjigu imaju miopiju. Ali to je obično neprimijećeno, i umjesto toga osobe koje ih nose su zapravo inteligentne. Žene s naočalama smatraju se intelektualnim tipom. 

Daju ravnotežu vašem licu 

Neki oblici lica smatraju se ljepšim jer su simetričnija. Nošenje naočala često će vašem licu dati ravnotežu. 

Odvažan su odabir 

Vjerovatno znate da je prvi utisak veoma važan. Dobre naočale, bez obzira da li imaju okvir ili ne, dat će vam dozu samouvjerenosti i istaći vas. 

Možete biti u korak s trendovima

Trendovi su u stalno-promjenjivoj fazi. Ako nosite naočale bit će vam lako pratiti trendove jednostavnom zamjenom okvira. Pored toga, uvijek možete birati boju prema svojim svakidašnjim outfitima! 

Izgledate misteriozno 

Vjeruje se da ljudi koji nose naočale u sebi imaju neku dozu misterioznosti. Moguće je da imate neku tajnu koju mnogi žele otkriti. Naočale pružaju intrigu, što je samo po sebi privlačno. 

Samouvjereniji ste

S obzirom da se osobe s naočalama smatraju inteligentnijima i obrazovanima, vaša će se mišljenja i odluke poštovati. To će vas učiniti samouvjerenom osobom koja može doprinijeti svom uspjehu. 

Ističu oči 

Oči su veoma važan dio tijela koji ima svoje tajne, i njih obično prve primijetimo na drugoj osobi. Nošenje naočala će istaći vaše oči i privući više ljudi. 

Eurooptik doo Sarajevo veleprodaja sunčanih i dioptrijskih naočala predstavlja Vam novi brend u svom asortimanu Silhouette Eyewear. Od samog početka, Silhouette Eyewear je uvijek slijedila viziju koja i danas vrijedi: Stvaranje najljepših naočala na svijetu. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here