Nevena Marjanović: Od maja smo počeli raditi i tržište Srbije

0

Firma koja godinama uspješno posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, od maja mjeseca počela je sa radom u Novom Sadu, na adresi Vojvođanskih brigada broj 13.

Piše: Nevena Marjanović 

Nevena Marjanović je preduzetnik i Crystal Nails edukator.

U razgovoru sa Nevenom Marjanović, vlasnikom firme „Kanema beauty“ d.o.o. u Banjoj Luci saznali smo da Crystal Nails, kao vodeći brend koji nudi visokokvalitetne proizvode sa najširim asortimanom iza kojih stoje svjetski poznati edukatori, uskoro se širi na teritoriju Srbije. Firma koja godinama uspješno posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, od maja mjeseca počela je sa radom u Novom Sadu, na adresi Vojvođanskih brigada broj 13.

„Kanema beauty“ d.o.o. će biti ekskluzivni uvoznik i distributer Crystal Nails proizvoda za teritoriju Srbije. Pored prodaje proizvoda nudit će se kvalitetna salonska usluga kao i sve vrste edukacija iz oblasti manikira, bazna edukacija, edukacija za aparatni manikir i trajni lak, kao i usavršavanje postojećeg znanja i nuditi razne obuke iz Nail Arta. Edukacije ću držati ja – Nevena Marjanović kao absolute master. U Srbiji ću biti vlasnik nove firme u Novom Sadu, ali i jedan od edukatora za sve vrste edukacija. Pored mene edukacije će držati i najkvalitetniji kadar iz cijele Srbije.

Saloni širom Srbije će moći da nabave cjelokupan asortiman Crystal Nails proizvoda od pripreme i tečnosti, gradivnih gelova, baznih gelova, gelova u boji, gelova za crtanje, kistova, ukrasa za nokte, veliku paletu trajnih lakova, kao i turpije i pribor za rad itd.

Cilj otvaranja firme u Srbiji je da uspješno poslovanje kakvo je u Bosni i Hercegovini prenesemo i na teritoriju Srbije, odnosno da na jednom mjestu zainteresovani mogu dobiti kompletnu uslugu, kako kvalitetnu uslugu izrade noktiju, tako i edukaciju za rad, nabavku materijala i pribora za rad. Kupci će moći da naručuju robu i preko web shopa, da kupe proizvode u prodajnom prostoru, a preko web stranice će biti u mogućnosti da se informišu o svim proizvodima i da budu u toku sa svim akcijama i novitetima koje nudi Crystal Nails.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here