Perma Blend pigmenti 

0

Budući da smo ovlašteni distributeri ovih pigmenata za Bosnu i Hercegovinu, želimo ih pomno predstaviti našim klijentima. 

Perma Blend pigmenti su jedan od najomiljenijih i najkvalitetnijih brendova u svijetu permanentnog makeup-a. 

Perma Blend je osnovan s misijom pružanja visokokvalitetnih pigmenata i ostalih proizvoda za tretmane koji omogućuju profesionalnim umjetnicima trajne šminke da se osjećaju sigurno u stvaranju svojih djela. Danas je Perma Blend vodeći stručnjak u industriji pigmenata s više od 30 godina iskustva u razvoju i proizvodnji pigmenata. 

Perma Blend pigmenti se proizvode u USA, te udovoljavaju svim EU standardima. Perma Blend pigmenti nastali su u suradnji sa stručnjacima iz industrije trajne šminke – PMU. Pigmente je odobrio ugledni njemački laboratorij CTL – što potvrđuje njihovu najvišu kvalitetu.

Izrađeni su od mikročestica, koje pružaju izvrsnu postojanost i trajni sjaj boje. Konzistencija pigmenta osigurava lako nanošenje boje pod kožu, što omogućuje optimalne rezultate bez korekcija.

Perma Blend pigmente odlikuje izvrsna reprodukcija i postojanost boja. Namijenjeni su ručnom crtanju kao i nanošenju s PMU-om i uređajima za tetoviranje. Za dodatne prilagodbe nijansi, svi Perma Blend pigmenti mogu se međusobno pomiješati.

Kvaliteta i sigurnost su temelj onog što proizvode, iz tog razloga su jedina grupacija u USA sa certifikatom medicinskih uređaja ISO 13485, kako bi se osigurali rezultati koji oduzimaju dah. Također slijede FDA GMP i stroge smjernice EU. Sigurnosni protokoli ove grupacije uveliko premašuju sve standarde američkih, kanadskih i europskih certifikata. 

Transparentnost oko vrhunskih sastojaka koje koriste, zaista artistima i klijentima daje sigurnost da su vrste proizvoda koji se koriste uvijek vjerne etiketi. Pigmenti su veganski i razvijeni bez ispitivanja na životinjama. Pigmenti se sastoje od najkvalitetnijih pigmenata s najvišom ocjenom svjetlost za maksimalnu stabilnost i performanse boje. Svi Perma Blend proizvodi su sterilni i veganski. 

Dostupni u Bosni i Hercegovini preko našeg web shop-a

Također vam predstavljamo još jedan u nizu svjetskih brandova za koje smo jedini ovlašteni distributeri za Bosnu i Hercegovinu, a to je Brow Xenna.

BrowXenna Levchuck je bestseller za bojanje obrva. Brend koji kombinira brigu za prirodom, iskustvo i inovacije. BrowXenna je profesionalna kana za obrve koja nudi mnoštvo benefita. Vrhunska kvaliteta, velika paleta nijansi i sve to u skladu s prirodom.

Ruska prva profesionalna kana ostvarena na tržištu 2013 godine. Kreirana od prirodnih sastojaka i prihvaćena u 48 zemalja svijeta, te dostupna i artistima u Bosni i Hercegovini jer kao ovlašteni distributeri biramo da radimo sa najboljim. 

BROWXENNA HENNA je inovativan proizvod za bojenje koji se temelji na listovima mljevene kane, mješavini biljaka i organskih spojeva za trajno bojenje obrva s učinkom tetoviranja.

Bogata paleta prirodnih nijansi može se koristiti pojedinačno ili kombinirati jedni s drugima. Prirodni sastojci kane obrva BROWXENNA brinu o oštećenim i slabim dlačicama, jačajući ih sve više i više sa svakim postupkom i vraćajući prirodan oblik obrva. Izgled postaje izražajniji i privlačniji.

Stiliziranje obrva jedan je od najnovijih i aktualnih trendova u industriji ljepote. Klijenti sada imaju širok izbor postupaka koji pomažu povećati volumen obrva, popuniti praznine dlačica koje nedostaju i poboljšati njihovu prirodnu boju. Jedan od najpopularnijih postupaka je nijansiranje kanom.

Vodeći na tržištu trajnih proizvoda od kane je brend BrowXenna. Brend su 2013. pokrenule rođene sestre Irina Levchuk i Natalia Krasnoperova, poznate umjetnice obrva i osnivačice međunarodne Lash&Brow Design Academy, koja se fokusira na edukaciju o dizajnu obrva.

Tajna postojanosti kane povezana je s njezinom posebnom formulom stvorenom s prirodnim sastojcima koji joj omogućuju nanošenje na dlačice i kožu. Razvijena posebno za obrve, BrowXenna dostupna je u 12 nijansi, od duboke sivo-smeđe do biserno tamno plave. Nijanse pružaju idealnu kombinaciju za svaki tip kože ili boju kose. Budući da je kana osvojila srca vizažista i umjetnika obrve te kupaca, stekla je status bestselera kao proizvod za bojenje obrva.

Boja potječe iz biljke Lawsonia, koja se obično nalazi u aktualnim područjima Indije i Afrike. Pigment je vrlo pogodan za organsko nijansiranje, a eterična ulja povećavaju njegovu postojanost. Dokazano je da BrowXenna  također hrani oštećene i oslabljene dlačice te potiče rast obrva za 60%. Sve prirodne komponente koje se nalaze u BrowXenna pomažu dlačicama da zasjaju, karoten obnavlja strukturu vlasi i pospješuje rast kose, a betain vlaži kožu i folikule dlačica, što pomaže da obrve postanu jake i zdrave.

BrowXenna je učinkovita metoda za dugotrajno stvaranje savršeno oblikovanih obrva. Bogat izbor nijansi, prirodnih sastojaka, korisnih svojstava i trajnosti čine BrowXenna najprodavanijim proizvodima za bojanje obrva i najpopularnijim kozmetičkim proizvodom stilista za obrve i barova za obrve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here