HomeLjepotaPodizanje obrva brow lift metodom

Podizanje obrva brow lift metodom

Posljedica svega je zavodljiviji pogled, senzualnost i svježina.

Piše Dr. Matija Miletić

Svi težimo ka tome da izgledamo besprijekorno lijepo, njegovano i zavodnički u jednu ruku, ali želimo da to bude suptilno i senzualno i bez velikih promjena na tijelu. Jedan takav tretman je podizanje obrva operacijom koja je bezbolna i bez komplikacija. O ovom tretmanu smo razgovarali sa Dr. Matija Miletićem koji nam je otkrio benefite ovog tretmana, koji je, kako kaže postao hit u svijetu.

Radi se o sve popularnijoj operaciji u regiji na koju se najviše odlučuju žene, kako mlađe tako i one u zrelijim godinama, a kojima je cilj osvježenje lica, brisanje znakova umora i naglašavanje ženstvenosti. Operacija se izvodi u lokalnoj anesteziji. Nakon pripreme operacije, slijedi ocrtavanje planiranog reza koji je smješten u vlasištu, koji se nakon operacije ne vidi. Naglasak je na ožiljku koji je skriven u zoni kose. Slijedi davanje lokalne anestezije i nakon nekoliko minuta možemo početi sa zahvatom.

Koža čela se odiže sve do ruba orbite kako bismo obrve mogli podići na željenu razinu, u pravilu nema krvarenja jer je sloj u kojem se radi operacija slabo bogat krvnim žilama. Kada smo učinili navedeno slijedi inspekcija operativnog polja (eventualna krvarenja i slično), a nakon toga izrezivanje viška kože i šivanje operativne incizije.

Nakon zahvata pacijent se odmara i oporavlja, te može na kućnu njegu. Postoperativno posebnih ograničenja nema, već je prisutna oteklina koja će se povući.

Šta dobivamo ovim tretmanom?

Kako se podignu obrve, smanjuje se višak kože na gornjim kapcima, te se osvježava područje oko očiju. Oči se lagano ukose. Posljedica svega je zavodljiviji pogled, senzualnost i svježina.
Zahvat traje oko 40 minuta, a oporavak je 5 do 7 dana. Navedeni zahvat nema ograničenja za dob.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE