HomeInspirativne pričeProljeće prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma! Beauty&Hair Expo

Proljeće prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma! Beauty&Hair Expo

Ne znam kako vama, ali nama je već pomalo dosta ove duge, sumorne i sive zime. Mračno je kada se probudimo, mračno je kada se vraćamo kući s posla. Ni ogledalo nas baš ne voli ovih dana. Stalno u njemu vidimo bezbojno lice, s podočnjacima i da, pokojom sijedom u kosi. Hm, a i nokti bi trebali neku pomoć.

Trebamo proljeće. Trebamo sunce i boje. I mirise. Trebamo buket božura na kuhinjskom stolu dok pijemo kafu, a stan da griju prve proljetne zrake sunca i umjesto radija slušamo pjev ptica. I možemo se voziti na svom ružičastom biciklu i napokon obući svoju novu haljinu na tačkice. Kažu modni portali da je točkasto opet „in“ ove godine. A i šiške. A negdje smo pročitali i da je zelena isto u modi. I hidratantni ruževi.

I dok se tako gubimo u različitim informacijama s mnogobrojnih portala i sanjamo o buketu božura sjetimo se kako svako proljeće u Zagrebu prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma. A kada se vrata otvore svi uđemo u mali raj za sve „beautyljupce“ na najljepši sajam Beauty&Hair Expo Zagreb.

Ove godine od 4. do 6. marta ponovo se možemo na jednom mjestu informisati i inspirisati o svemu. I o točkastom dezenu, šiškama, ruževima i lakovima za nokte. A i napokon se ohrabriti da svoju smeđu boju kose obojimo u nešto novo, moderno, možda potpuno drugačije. Subota uz brojne novosti koje će ponuditi izlagači donosi „Beauty&business konferenciju“ na kojoj sudjeluje veliki broj stručnih i kvalitetnih predavača.

Ne znam kako vi, ali je već lakše i više ne vidimo ovu dosadnu zimu ni svoje podočnjake nego nestrpljivo čekamo taj prvi vikend u ožujku. Bit će to prava proslava proljeća i ljepote i ženstvenosti. Uz neki koktel naravno. Jer ako mogu Carrie i njezine cure, možemo i mi.

„I već sada pršte ideje kako ću one slatke žute balerinke skombinirati s hlačama koje sam kupila na ludom sniženju ove jeseni uz onaj šašavu, bijelu majicu koju sam tako nepravedno zapostavila u zadnjoj ladici svoje komode“, ističe nestrpljiva posjetiteljka.

A sve ostalo? Sve ostalo nas čeka na Zagrebačkom velesajmu.

Vidimo se prvi vikend u martu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE