HomeLifesyleProljetni outfiti 🙂

Proljetni outfiti 🙂

Sve magično nakon prvog zimskog snijega, zar ne? Ali ta magija vrlo brzo izblijedi kad se taj svježi, bijeli prah zaprlja, rastopi se bljuzgavica ili kad snijeg samo nastavlja padati. Ipak, dobre vijesti za vas: Službeni početak proljeća je 20. marta, tako da imamo manje od mjesec dana do nove i malo toplije sezone.

Da biste bili uzbuđeni za novo godišnje doba, skupili smo gomilu slatkih proljetnih odjevnih kombinacija za bilo koju prigodu bilo da želite ići u izlet po lijepom vremenu ili se samo izležavati.

Haljina od umjetne kože

Haljina ovog materijala sigurno će biti jednim od najfinijih komada u vašoj garderobi. Obucite ju uz odgovarajuće potpeticama ili baletanke.

2 u 1 polo haljina

Upečatljiva mini haljina! Ova prugasta haljina sa jednim rukavom i dvije kombinacije boja zasigurno će impresionirati sve na koje naletite.

Haljina geometrijskog uzorka

Teško je ne željeti proljetni outfit kada je u njemu haljina geometrijskog uzorka i svijetle boje poput ove na slici. Uparite je s čizmama do bedara i velikim halkama.

Bordo trenerka

Zašto svojoj kolekciji ne biste dodali još jednu trenerku? Ovaj sportski bordo komplet će vam biti idealan za proljeće.

Teddy jakna

Plišani jakna s velikom kragnom sofisticirana je u ovom camel tonu. Dopunite izgled poderanim crnim farmerkama i čizmama na vezanje sa uzorkom zmijske kože.

Pleteni džemper

Pleteni džemper u ovom žutom tonu nevjerovatno dobro izgleda s krem hlačama, potpeticama i bordo torbom.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE