HomeLifesylePrvi put u historiji internacionalni edukator Josh Lamonaca posjetio Sarajevo

Prvi put u historiji internacionalni edukator Josh Lamonaca posjetio Sarajevo

Direktno iz Londona došao je u glavni grad Bosne i Hercegovine, Sarajevo, gdje je održao impresivnu izvedbu o zadnjim

Uz predivno uređen Hotel Hills u Sarajevu, okruženje je bilo spremno za dan edukacije, inspiracije i motivacije.

Obožavatelji su dolazili iz mnogih balkanskih država, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju, da bi po prvi put vidjeli Josh Lamonacu.

F.S Change studio je bio organizator ovog događaja. Zahvaljujući umijeću Josh Lamonace, ko-direktora svjetski poznate MENSPIRE edukacije, koji putuje svijetom inspirišući berbere i frizere, edukacija je uspješno ralizovana.

Seminar je počeo velikim govorom o historiji MENSPIRE-a i o putu prema uspjehu u zadnjih 5 godina, od otvorenja jednog malog salona u Engleskoj do otvaranja 9 salona širom svijeta. Govor koji je održao bio je motivirajući i ohrabrujući za sve pristune, otkrivajući da se u svakom krije pravi potencijal koji se treba probuditi.

Prva frizura bila je klasična frizura čudesno napravljena, a publika je pomno pratila izvanredni rad Josh Lamonace i frizure koja je odisala njegovim stilom.

Studenti seminara okupili su se oko modela dok je Josh završavao frizuru, da bi izbliza vidjeli detaljnije rad Lamonace.

Kako se seminar nastavljao, nastavljala se i inspiracija s obzirom da je Josh držao izvanredne govore ohrabrenja. Poslije toga Josh Lamonaca nastavio je raditi na modelima koristeći tehniku za bržu izvedbu i uspješne rezultate, radi efikasnije iskorištenog vremena.

Josh je radio na veoma modernoj frizuri, koja je trenutno popularna u glavnim gradovima širom svijeta. Frizuru je pravio koristeći samo britvicu i bila je gotova za manje od sat vremena. Publika je bila zadivljena nastankom jedne od najmodernijih frizura današnjice.

Na kraju je Josh, nakon 6 sati izvanrednih izvedbi, iznenadio publiku upitavši ih da li žele vidjeti još jednu završnu frizuru. „Iako sad sjedite ovdje i gledate me kako pravim frizuru sat i po vremena, vjerovatno se pitate da li inače treba toliko dugo da se napravi?“, upitao je Josh, nakon čega je vizuelno impresionirao publiku tako što je posljednju frizuru završio za samo 15 minuta.

Ovo je zaista bila senzacionalna i snažna izvedba svjetskog kreativnog direktora MENSPIRE-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE