Radivojka Janković: Moje klijentice najčešće se opredjeljuju za neke neutralnije nijanse i smeđe tonove

0
226

 Često puta taj make up upotpunimo sa crvenim ružom tako da na taj način dodamo dašak glamura. A još neke boje koje bih izdvojila kao traženije su zeleni tonovi, ljubičasti, roze.

Danas vam predstavljamo Radivojku (Radu) Janković, ima 32 godine i majka je dvije djevojčice. Po struci Rada je diplomirani ekonomista, ali već 4 godine radi kao profesionalni šminker. Živi u Brčkom gdje ima i svoj beauty salon. U nastavku teksta otkrivamo više.

Za početak nam se predstavite?

Moje ime je Radivojka (Rada) Janković, imam 32 godine, majka sam dvije djevojčice. Po struci sam diplomirani ekonomista, ali već 4 godine radim kao profesionalni šminker. Živim u Brčkom gdje imam i svoj beauty salon.

Vi ste profesionalni šminker, recite nam kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Najudarniji radni dani za šminkera su vikendi, gdje tokom ljetne sezone znam često da počnem s radom u 3h ili 4h ujutru da bih postigla sve svoje klijentice da našminkam. I tako cijeli dan do nekih 19h. Po potrebi I dogovoru idem i na kućnu adresu. Ti dani su veoma dinamični, ali sve to radim iz ljubavi prema ovom poslu tako da mi i ne pada teško. 

Šta je ono što biste izdvojili kao “najvažnije” prilikom nanošenja make up?

Da bi makeup izgledao savršeno, teško da se može izdvojiti samo jedan segment kao najvažniji, ali recimo dobro pripremljena koža lica (koja uključuje nanošenje adekvatnih seruma i krema) je nešto što je imperative za dobar izgled šminke na licu, jer to je prvi korak u šminkanju. S tim što bi bilo idealno da svaka dama prije nego dođe na šminkanje uradi uklanjanje nausnica, počupa višak dlačica na obrvama kao i piling lica.

Koje sve usluge nudite u svom salonu?

Pored šminkanja u salonu nudim još usluge depilacije Lycon voskom, relax masaže i lash lift.

Što se tiče zimskih boja, koje su to nijanse koje najviše preferiraju vaše klijentice?

Generalno moje klijentice najčešće se opredjeljuju za neke neutralnije nijanse, smeđe tonove, mada često puta taj makeup upotpunimo sa crvenim ružom tako da na taj način dodamo dašak glamura. A još neke boje koje bih izdvojila kao traženije su zeleni tonovi, ljubičasti, roze.

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Poruka bi bila da vjeruju u sebe, svoje vrijednosti. Kada imaš samopouzdanje tada možes sve. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here