Rijalda Zelić: Maderoterapija je 100% prirodan i ugodan tretman s neizostavnim rezultatima

0
797

BeautiFUL tim razgovarao je s kozmetičkim tehničarom Rijaldom Zelić iz Bellatrix Beauty salona. Za naše čitatelje, otkrila je detalje maderoterapije kao tretmana koji se rješava upornog celulita. U nastavku pročitajte više.

Za BeautiFUL, kozmetički tehničar Rijalda Zelić. 

Moje ime je Rijalda, radim kao kozmetičarka u beauty salonu Bellatrix. Naš salon u ponudi ima širok izbor tretmana, a neki od njih su maderoterapija, ice Body Sculpting, tretmani lica, terapeutske i relax masaže, depilacija (vosak/šećerna pasta), pedikir i manikir, lash lift i dr.

Maderoterapija je već uveliko poznat tretman na našem tržištu, i pokazao se kao jedan od najboljih posljednjih godina u borbi sa celulitom. 100% prirodan tretman s neizostavnim rezultatima, zbog čega su ga žene i zavoljele. 

Celulit kao noćna mora svake žene prisutan je kod svih generacija, kod nekih u manjoj mjeri a kod nekih i više. U kojoj količini će biti prisutan ovisi o nizu čimbenika, nekih od njih su hormonalni disbalans, ishrana, fizička aktivnost, unos vode u organizam. 

Celulit je jako uporan i ne nestaje nakon samo jednog tretmana, to je jedan proces. Naravno, ovisno o stanju tkiva i fazi u kojoj se nalazi određujemo i sam broj tretmana, obzirom da se celulit javlja u četiri različite faze. Maderoterapija je 100% prirodan tretman i ugodan, ali to ne znači da ga mogu svi raditi. 

Osobe koje ne mogu raditi ovaj tretman su: trudnice, dojilje, osobe sa oboljelim i proširenim venama, kao i one koje imaju otvorene rane po tijelu. 

Naravno kao i svaki proces u tijelu zahtjeva posvećenost tako je i sa maderoterapijom, nije dovoljno samo dolaziti na tretmane i očekivati čudo. Osnovna stvar je unos vode u organizam, dnevno oko 2.5l. Sve dodatno (fizička aktivnost, uređena ishrana) mogu da doprinesu boljem i bržem rezultatu. 

Žena si, voli sebe! Briga o tijelu neka bude tvoja svakodnevica, za prave stvari nikad nije suviše rano, a niti kasno!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here