HomeLifestyleRuski volumen, ultra gusta nadogradnja trepavica koju žene obožavaju

Ruski volumen, ultra gusta nadogradnja trepavica koju žene obožavaju

Zahvaljujući najnovijim tehnikama današnjice, do savršenog volumena trepavica možete lako doći uz tehniku „ruski volumen trepavica“. Ruski volumen trepavica omogućava da trepavice dobiju nevjerovatan izgled. Ovo nije klasična nadogradnja, mnogo je više od toga. Kako izgleda tretman i na koji način se radi u Stars Aesthetic centru pročitajte u nastavku.

O centru: Vlasnik Stars Aesthetic centra je Biljana Stojanović. Stars centar uspješno posluje od 2005. godine i izdvaja se po kvaliteti tretmana, najsavremenijoj opremi i vodećim kozmetičkim i medicinskim bendovima. Stars centar je spoj vrhunske usluge i prijatnog ambijenta.

 

Ruski volumen trepavica

Ruski volumen nadogradnje trepavica je tehnika koja  predstavlja nezaobilazan trio za nadogradnju trepavica. Ova tehnika se naziva Ruska tehnika volumena, jer je porijeklom iz Rusije, a poznata je još kao 2D, 3D, 4D, 5D i 6D trepavica, što predstavlja broj trepavica koje se nanose u isto vrijeme. Možete da birate, da li želite da Vaše trepavice izgledaju prirodnije ili želite ultra guste trepavice. Na primjer, 6D su najgušće, a 2D nisu toliko guste. Pored toga što trepavice daju prirodan izgled i gustoću Vašim trepavicama, ovom tehnikom se popunjavaju mjesta gdje su prirodne trepavice slabo vidljive ili ih nikako nema. Ovom tehnikom nadogradnje trepavice stoje duže od običnih ekstenzija.

Kako izabrati pravi salon za nadogradnju?

Za ruski volumen trepavica jako je Važno da tretman radi obučena osoba za ovu tehniku. S obzirom da su oči jako osjetljive, budite pažljivi pri biranju salona. U Stras Aesthetic centaru iz Bijeljine, obučeno i profesionolno osoblje garantuje preciznost i odličan rezultat nakon tretmana.

Kako izgleda tretman u Stars Aesthetic centru?

Prije same nadogradnje sa stručnim osobljem se dogovarate oko gustine trepavice koju želite. Nakon toga se očiste trepavice i dio oko očiju. Nadogradnja počinje kada se zaljepi zaštitni jastučić na donje trepavice, koji štiti oči od ljepila kojim se ljepe trepavice. Ljepilo je dosta jako, tako da trepavice mogu izdržati i do mjesec dana.

Nadogradnja se bazira na nadogradnji dlake koje su odabrane od najfinije svile. Na jednu prirodnu dlaku može se dodati 2 do 6 dlačica čime se stvara savršena gustina trepavica, a dužinu birate sami. Preporučeno je da dužina bude proporcionalna sa Vašim prirodnim trepavicama. Sam postupak ruskog volumena trepavica traje oko sat vremena i poslije toga morate da ostanete još neko vrijeme u ležećem položaju kako bi se ljepilo skroz osušilo.

Kome je namjenjen tretman?

Tretman je namjenjen ženama koje žele savršene trepavice, koje će biti efektne i dugotrajne. Ove trepavice čine da oči budu u fokusu i da ljudi ne skidaju pogled sa njih. Zbog tog benefita, žene se odlučuju za ovu tehniku nadogradnje trepavica, kako bi svoje trepavice učinile ljepšim i bujnijim.

Kome se ne preporučuje tretman?

Ruski volumen trepavica nije preporučen ženama koje već imaju prirodne bujne i guste trepavice. Nije preporučen ženama koje imaju oči sklone iritacijama.

Kako njegovati trepavice

Kako bi Vam trepavice duže trajale i imale lijep izgled, morate da pazite na nekoliko stvari.

Izbjegavajte losione za čišćenje lica koji u sebi sadrže ulja, jer će doći od odvajanja ljepila i trepavica.

Redovno ih čistite uz pomoć češljića koji je namjenjen za trepavice. Svakog jutra trepavice se trebaju iščešljati, kako biste sa njih skinuli prljavštinu koja se ljepi na njih. Budite nježne prema trepavicama. Jako je važno da trepavice i oči ne dirate mnogo.

 

“Efekat ruskog volumena trepavica traje do 4-5 sedmica. Poslije toga trebate na korekciju.!”

 

“Mnoge žene kažu da je najljepša stvar kod ruskih trepavica ta što nije potrebno stavljati mnogo šminke na ostatak lica, jer zaista nema potrebe za sjenama i maskarom.”

 

Zakaži svoj termin u Stars Aesthetic centru na broj +387 55 420 030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE