Rutina njege kože: Eva Longoria

0

Eva Longoria, glasnogovornica L’Oreala, glumica Očajnih kućanica, režiserka, producentica, preduzetnica i aktivistica svoju rutinu njege kože drži relativno minimalističkom. To je njen ključ za održavanje mladolike i blistave kože.

Budite pažljivi prema rutini njege kože

“Ljudi misle da je trik u tome da izgledate mlađe šminka, ali to je zapravo njega kože”, rekla je Longoria za Allure na pitanje o njenim trikovima kako izgledati mlađe. „Ako nemate dobru kožu, gomilanjem šminke samo izgledate starije i puno gore. Što se tiče šminke, ne pretjerujem. Što više pudera stavite na bore, to ih više vidite.”

Nosite SPF, uvijek

Kao i svaki ovisnica o uljepšavanju, Longoria je opsesivna u vezi zaštite od sunca – zapravo, kad god se u nekom intervjuu spominje njega kože, obavezno spomene svoj SPF, i to je jedina stvar bez koje nikad ne izlazi iz kuće.

“Moja majka je bila tako stroga pri nošenju kreme za sunčanje”, rekla je Longoria za Allure – “Uvijek je govorila:” Koža o kojoj brinete u 20-ima je koža u 40-ima. ” Zvijezda je također Forbes magazinu govorila o svojoj ljubavi prema kremi za sunčanje, rekavši: “Nosim kremu za sunčanje svaki dan i to je promijenilo život moje kože, jer je štitim od sunčevih pjega“.

Potražite efikasne tretmane za lice

„Njege lica za mene nisu „spa dani“ u kojim ćemo se jednostavno opustiti”, objasnila je Longoria za novozelandski magazin FQ, „tretmani za lice za mene su poput posla. Bolni su … hemijski piling i lagani tretman i uf … svaki put kad izađem iz salona, mislim da ‘to uopće nije bilo opuštajuće!’ ”

Uložite novac u hidratantnu rutinu

Na pitanje o njenoj rutini njege kože, Longoria je pričala o svojoj ljubavi prema igranju sa serumima i hidratantnim kremama. „Moja rutina njege kože je najvažnija. Zaista puno radim na brizi o svojoj koži, jer ako nemate dobru kožu, ne možete se sjajno šminkati. Za mene je to hidratacija, pijenje vode. Veliki sam ljubitelj različitih seruma.“

Odvojite vrijeme za masku kod kuće

Voli dobru masku kod kuće. “Također često nanosim maske kod kuće, poput maski od gline, sjajne su. Tako su zabavne i čine se poput spa tretmana – rekla je Longoria za Mirror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here