Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: FRIZERLAND

0

Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: FRIZERLAND

 

Jedan od srebrenih sponzora prvog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 bila je i kompanija Frizerland, kao vodeća kompanija u veleprodaji i maloprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, te ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine.

Kao Srebrni sponzor, na ovom sajmu Frizerland je predstavio proizvode nekih svojih najvećih brendova, kao što su Subrina Professional, Black Professional Line, Wahl, WetBrush, Creative Nail Design (CND), Termix, Cleopatra International, Depilève, Cocochoco, Elfa Pharm i Comair.

Na ovom dvodnevnom sajmu, Frizerland je svoje brendove predstavio i kroz prezentacije, kako bi svojim (potencijalnim) klijentima, kupcima i svim ljubiteljima svijeta ljepote ponudio potpuni doživljaj top proizvoda iz svoje ponude.

Tako su na Sajmu beautiFUL2019 predstavljeni proizvodi za bojenje i njegu kose, frizerski i kozmetički alati i aparati, proizvodi za ugradnju noktiju i manikuru, ugradnju trepavica, depilaciju i brijanje.

Na sajmu se predstavilo preko 100 brendova, bio je i izložbeno prodajnog karaktera, te su svi posjetioci mogli pronaći nešto za sebe uz sajamske popuste kao i posebne ponude. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirale su se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. Bogat program Sajma okupio je industrijske stručnjake te su se održale i neke od najboljih edukacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here