HomeLifesyleŠta ponijeti u torbi kad krenete u noćni provod?

Šta ponijeti u torbi kad krenete u noćni provod?

Prije nego što već spremni izađete provjerite da li u torbi imate sve što vam treba.

Uveliko smo u jesenjskoj sezoni, a ljeto kao da je davno završilo. Period praznika samo što nije došao, a to znači da nas čekaju noćni provodi s prijateljima. Prije nego što već spremni izađete provjerite da li u torbi imate sve što vam treba. Za vas smo naveli nekoliko stvari koje biste trebali uvijek imati sa sobom. 

Šminku 

Nakon nekoliko pića neizbježno je da nam se pokvari šminka „tu i tamo“. Uvijek ponesite u torbici šminku kojom ćete popraviti izgled u toaletu. Možete ponijeti i ogledalce da provjerite je li sve u redu bez da idete do toaleta. Ako vam ne može sve stati ponesite samo osnovno ili bar karmin jer se on najčešće i umrlja. 

Uložak za cipele

Svi smo sigurno bar jednom nosili neke neugodne štikle od kojih su nam „otpadale noge“. Ulošci za cipele mogu vam uveliko pomoći da izdržite noć, pogotovo ako stalno stojite. Drugi izbor, i možda bolji, je da se odlučite za bolje cipele. Iako su štikle uvijek „šlag na torti“ jednog outfita, ako nije nužno obucite neke lijepe ravnije cipele koje će odvraćati vašu pažnju čitavu noć. 

Maramice

Uvijek sa sobom nosite maramice u slučaju da po sebi prospete piće. Dobro ih je imati i ako kihnete ili vam nešto upadne u oko. 

Ziherice 

Da, čuli ste nas. Ako zapnemo za nešto i poderemo odjeću ili nam spadne dugme, ziherica će vas spasiti. Ako nije veća šteta nema potrebe da idete kući da se presvučete jer imate zihericu koja će to popraviti. 

Miris

Sasvim je normalno da se oznojite ako ste puno plesali i ako je vruće u klubu. Moguće je i da ste bili u blizini pušača. Ponesite dezedorans ili sprej za tijelo da se možete osvježiti i riješiti neugodnih mirisa. Možete ponijeti i parfem sa sobom ako vam može stati u torbu. 

Ne zaboravite provjeriti jeste li ponijeli novčanik, ključeve, dokumente i mobitel. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE