HomeLjepotaSuzana Petrić: Tajna zdrave kose (Megan Markle) su RED CAT proizvodi

Suzana Petrić: Tajna zdrave kose (Megan Markle) su RED CAT proizvodi

Zdrava kosa i odvažni pramenovi bit će veliki ljetni trend, zbog kojeg kosa izgleda privlačno i puna dimenzije, idealno za ljetne mjesece.

Suzana Petrić

Suzana Petrić je rođena u Odžaku gdje i danas živim. Majka je dvoje djece. Srednju frizersku školu završila je 2007. godine u Odžaku. Tri godine poslije završene škole otvorila je salon, koji i danas vodi uz pomoć svoje radnice.

Godinama, točnije 10 godina Suzana radi s Red Cat proizvodima, kojima su zadovoljni njeni klijenti ali i ona kao stručnjak. Kroz priču je izdvojila farbe Vertical za koje kaže da su postojane i odlično prekrivaju sijede. Imaju odličan sjaj, a uz to sve cijene su im pristupačne. Suzana ističe da će se zasigurno i u budućnosti koristiti ove proizvode, a više riječi Suzane pročitajte u nastavku.

Svaka godina nosi neke nove trendove, neki ostaju a neki prolaze, no zdrava i njegovana kosa uvijek je u trendu. Stiglo nam je proljeće, priroda se budi, a tako i u nama želja za promjenom i vedrijim nijansama boja.

Promjena boje kose se savršeno uklapa u tu priču. Bilo da je riječ o plavoj baylage, ombre ili breskva nijansi s Vertical bojama, branšom vrlo lako postižemo željeni cilj. Budući da već 10 godina u svakodnevnom radu koristim Vertical boje, s pravom mogu reći da su postojane, kvalitetne, daju sjaj, te je pokrivenost sijedih stopostotna. Ne treba zanemariti ni blanš bilo ljubičasti ili plavi koji je odlične teksture, ne oštećuje kosu i daje super rezultate.

Odvažni pramenovi bit će veliki ljetni trend, zbog kojeg kosa izgleda privlačno i puna dimenzije, idealno za ljetne mjesece. Unatoč lijepim sunčanim danima moramo misliti na zaštitu i njegu naše kose.

S Red Cat proizvodima za njegu kose riješit ćemo problem oštećenja, isušenja i poroznost dlake. Izdvojila bih tretman koji hrani kosu bogat arganovim uljem, pružit će našoj kosi zaštitu, sjaj i lepršavost. Sve pohvale za Red Cat, uz kvalitetu pristupačne su i cijene, a najvažnije od svega su moji zadovoljni klijenti koji se rado vraćaju u salon i liniji Red Cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE