HomeLifestyleSvi Twilight filmovi dolaze na Netflix ovog ljeta!

Svi Twilight filmovi dolaze na Netflix ovog ljeta!

Cijela Sumrak saga dolazi na Netflix ovog ljeta. Gigant za streaming objavio je 21. juna da će svih pet filmova biti dostupno od 16. jula. Da li je dramatično reći da jedva čekamo ovo?

Prvi roman Sumrak – u kojem je srednja škola u malom gradu postala kulisa raskošne ljubavne priče – nedavno je proslavio 20. godišnjicu. Autorica Stephenie Meyer, koja nikada prije toga nije profesionalno pisala, iznjedrila je čitavu industriju: četiri najprodavanija romana Sumrak, kao i naknadne nastavke, filmska franšiza, plus turistički procvat u Forksu u Washingtonu , gdje je priča smještena.

Za  mlađe generacije, Sumrak je bio negdje između pokreta i ludila. Knjige govore o želji, ali također o poricanju, čednosti i nasilju. Da, to je ljubavna priča koja se fokusirala na muškog partnera koji je imao snažan impuls da ubije svoju žensku partnericu. Ali u isto vrijeme, Sumrak je toliko ljudi zavoljelo jer ozbiljno shvata um i perspektivu tinejdžerice. Sada će se čitava nova generacija upoznati s idejom ovih knjiga i filmova.

Sumrak je na mnogo načina artefakt, tmurna petodijelna oda glumcima koji pucaju jedni na druge prodornim pogledima. Filmovi obuhvataju vrijeme u kojem su se Robert Pattinson i Kristen Stewart upoznali, zatim počeli izlaziti, pa raskinuli, pa opet postali prijatelji. Serija obuhvata supkulture i manje priče – uspon, a zatim tihi nestanak iz javnosti Taylora Lautnera. Priča o prošlosti iza animatronic robota bebe. Način na koji se Robert Pattinson godinama veselo gnušao Sumraka, glasno i javno.

Poput smrknutog vampira u kapuljači, memes i Tik Tokovi iz Sumraka odbili su umrijeti. I na isti način na koji bi se misteriozna porodica atraktivne usvojene braće i sestara mogla upisati u novu školu, filmovi Sumrak uskoro počinju ispočetka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE