Tri najbolja oblika obrva

0

Bez obzira koji oblik izaberete, najvažnije je da Vaše obrve budu uredne. Redovno ih njegujte, šišajte, farbajte i na taj način će dimenzija Vašeg lica biti potpuna.

Želite li da Vaše obrve budu prva stvar koju će ljudi primjetiti? Želite da imate savršene obrve za Vaš izgled lica? Predstavljamo tri najbolja oblika obrva.

Tri najbolja oblika obrva

Ova tri oblika obrva savršeni su oblici. Ženstveni su, uredno oblikovani i daju specifičnost licu. No, svakako najvažnije je uređivanje i održavanje obrva
kako bi njihova ljepota bila potpuna.

 

 

Najbolji oblik obrva za okruglo lice

Ovaj oblik idealan je za okruglo lice. Lukovi i dulji krajevi daju specifičnu dimenziju. Ukoliko nemate dovoljnu dužinu obrve, slobodno je produžite i tako će Vaš oblik lica biti potpuno drugačiji. Uredite obrve po želji, tamnije ili svjetlije.


Najbolji oblik obrva za ovalno lice

Ovalno lice je najpoželjniji oblik kod većine žena. Shodno tome, ovaj oblik je savršen, jer ističe ljepotu i karakterističnost lica. Ukoliko imate veće oči, čelo ili usne, obrve podebljajte. Time će ih dodatno naglasiti.

 

Najbolji oblik za srce u obliku lica

Ako je vaše lice u obliku srca ključan je nježniji luk. Popunite obrve s proizvodom koji stvara prirodnu boju. Prilagodite oblik obrve svoje licu i izbjegavajte oštre uglove i vrhove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here