U Sarajevu održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

0
406

U Sarajevu održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

 

Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 sinoć se održala u Sarajevu. Ispred BBI Centra make up artist Adi Hasić šminkao je sretnu dobitnicu koja je izvučena putem nagradne igre koja je održana na facebook stranici Beautiful. Promocija sajma održavala se po gradovima BIH kako bi se promovisao sajam, te predstavio program.

Naime, Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 održat će se 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 %, vrijedne nagrade, ali i bogat program. Više od 100 brendova predstavit će se na sajmu sa odličnim ponudama i novitetima.

Za sve zainteresovane osiguran je prevoz, a više informacija možete dobiti putem facebook stranice Beautiful ili web stranice www.sajam.beautiful.ba

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz je besplatan, a svi ste dobrodošli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here