HomeLjepotaUltrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija  je procedura u kojoj se UV talasima razbijaju celulit i nataložene masne naslage, dio po dio.

Dok se radi kavitacija, UV talasi prolaze kroz tkiva i jednim dijelom se pretvaraju u toplotu.

Prilikom ovog tretmana UV talasi dopiru samo do određene dubine, te su tako unutrašnji organi bezbjedni. Svoj efekat selektivno ispoljavaju samo na ćelije masti koje se razbijaju. Ostala tkiva kao što su mišići, tetive, živci, površina kože, ostaju neoštećeni, što nije slučaj kod maderoterapije.

Sjajne rezultate daje upravo na kritičnim dijelovima tijela koje bi smo htjeli srediti.  Najviše su to bokovi, stomak, bedra, zadnjica, nadlaktice ili unutrašnja strana koljena.

Tretmani traju 45 minuta uključujući limfnu drenažu koja je obavezan dio terapije. Ultrazvučna kavitacija dovodi do trenutnog gubitka masnih ćelija, koje se neće povratiti već svariti. Tako možete smanjiti obim struka i za 2 do 5 cm u prosjeku po jednom tretmanu. I odmah se to vidi, jer se vrši mjerenje obima prije i poslije procedure. Što je najbolje, ovim postupkom se masne ćelije trajno unište i ne mogu se povratiti.

Slučaj naše klijentice, koji bih izdvojila, jer se nije pridržavala nikakvih dijeta, koja je od pet tretmana kavitacije izgubila dva konfekcijska broja,  je zadivljujući.

 Koliko tretmana je potrebno?

Naša preporuka je pet tretmana, jer tada se vide pravi rezultati.

Da li je tretman bolan?

Često nam se klijenti obraćaju sa istim pitanjem. Naprotiv,tretman je bezbolan i neke klijentice prilikom tretmana čak utonu u snove.

Cijena tretmana?

Paket 5 tretmana je 200 KM

Regija abdomena 60 KM

Regija bokova 50 KM

Regija gluteusi 60 KM

Regija prednja strana natkoljenice 60 KM

Regija stražnja strana natkoljenice 60 KM

Regija listova 40 KM

Regija ruku 50 KM

Paket kavitacije (5 tretmana) 200KM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE