HomeLifestyleZa tebe koja si posebna - Alma Ras

Za tebe koja si posebna – Alma Ras

Nova Alma Ras kolekcija donosi fantastične proljetne komade za spavanje u kojima ćete poželjeti ostati cijeli dan.

U ovoj sezoni našao se i materijal nove generacije, modal koji pripada skupini prirodnih materijala. Izuzetno je ugodan tijelu tokom cijele godine, jer njegova vlakna u hladnoj sezoni griju, a u ljetnoj hlade. Obradovat će vas dodatne funkcionalnosti koje ovaj materijal ima, a u pitanju je sposobnost da zadrži boju koja će učiniti da vaša pidžama uvijek izgleda kao nova.

Ne gužva se, jednostavan je za održavanje, a veoma brzo se suši. Šarmantne proljetne boje u ovoj liniji donose instantno osvježenje look-a, a pojedini komadi zamijenit će vaše kućne outfite. Oversized krojevi daju trendovsku notu, a romantični štih upotpunjuju cvjetne note.

ZA MUŠKARCE brend Manners donosi različite krojeve donjeg rublja upravo od ovog visokovrijednog materijala. Pored donjeg rublja, u muževnim i trendovskim bojama kao što su vintage indigo, blue stone ili klasična plava tu su i kombinacije šorca i majica za spavanje. Razmazite svog muškarca i obradujte ga nekim komadom iz ove linije, jer njegova koža biće vam zahvalna nakon što osjeti dodir ovog materijala.

Potražite svoje favorite u Alma Ras i Manners buticima ili online na shop.alma-ras.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE