Zanat Berbera živjet će vječno

0

Struka Berbera je bitna za današnji način života i svakim danom postaje sve popularnija.

Igor Brezar vlasnik salona i Akademije u Sarajevu, frizersku školu je završio u Njemačkoj gdje je nakon toga radio i usavršavao se na Akademijama (Wella ,Goldwelle, Balmein, Morfose). Nakon provedenih 10 godina u Njemačkoj odlučio se vratiti u rodni grad i napraviti nešto novo na našim prostorima, a to je otvaranje Akademije Brezar 2003 godine. Kroz Akademiju Brezar prošlo je na stotine polaznika koji su danas uspješni u svom poslu širom svijeta.

Ljubav prema ovom poslu rodila se prije mnogo godina, shodno tome da je stari zanat porodice Brezar frizerstvo i berbernica.

Akademija Brezar je danas postala Centar za obrazovanje odraslih sa pravom upisa iz oblasti: frizer, kozmetičar, manikir, pedikir, tretmani lica i danas sve popularnije zvanje muškog frizera Barber.

Ova struka je bitna za današnji način života i svakim danom postaje sve popularnija.

„Početkom 2009. godine pokrećem distribuciju i prodaju frizerskih preparata i opreme Raliss, Morfose, a 2018. godine pokrećem i liniju maski za kosu pod imenom BRILL. Ovi preparati su veoma traženi u frizerskim salonima, te u sklopu našeg brenda Brill pokrenuli smo i prodaju NANO BRILL VAPORA za tržište BiH kao i susjedne države Hrvatske, gdje nas veoma uspješno predstavlja naš edukator Josipa Prtenjaća iz Zadra, ističe Brezar“.

Kontakt:

FB: Akademija Brezar

Ig: brezar.cosmetics

WEB: http://www.akademija-brezar.com/

Tel.: 033 465-661

E-mail: brezar.cosmetics@gmail.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here