HomeLjepotaŽelite li zasjati na proslavi Nove Godine? Evo nekoliko ideja za novogodišnju...

Želite li zasjati na proslavi Nove Godine? Evo nekoliko ideja za novogodišnju frizuru

Vrijeme leti, ne uspijemo se ni okrenuti se a već smo pred vratima nove godine.

Proslava Nove godine trebala bi biti zabavna i nezaboravna. Sva naša najveća očekivanja povezujemo s novim počecima, zbog čega želite da svaki detalj izgleda savršeno, od haljine do cipela i frizure.

U novoj 2023. godini očekujemo frizure s volumenom, od holivudskih kovrdža, pletenica i uvojaka.

U idućoj godini očekuje se da će na vrhu liste trendova kod frizura biti:

  • Pundže/kikice – slobodne i pune volumena
  • Pletenice u različitim stilovima
  • Opušteni i ‘neuredni’ pramenovi kose
  • Retro-pletenice
  • Holivudske kovrdže
  • Mašnice i ukrasi za kosu

Frizure za dugu kosu

Očekujemo da ćemo vidjeti elegantne, glam repove s divnim uvojcima. Izgledaju luksuzno na svakoj kombinaciji odjeće, posebno s golim ramenima. Isprobajte frizuru s visokim ili niskim repom, pletenice na strani ili oko cijele glave.

Još jedan trend su retro ukrasi koji izgledaju ekstravagantno i neobično. Uz divne lokne, šiške i uvojke izgledat će vrlo privlačno i šik.

Frizure sa srednju dužinu kose

Ako želite impresionirati svojom frizurom, težite ka dužini kose kojoj ne treba puno njege, ali vam omogućava da radite kojekakve eksperimente. Laganije i opuštenije frizure trenutno su među najtraženijim, a garantuju i predivan izgled uz vaš novogodišnji outfit. Opušteni uvojci dat će vam prirodan i šarmantan izgled.

Ako vaša kosa nije prirodno puna volumena, možete splesti pletenice koje ćete držati preko noći, a koje će vam dati divne uvojke. To mogu biti manje pletenice za sitnije uvojke ili veće za šire uvojke. Ove frizure posebno privlačno izgledaju na kosi srednje dužine. Ukrasite divnim ukrasima za kosu i zasjajte!

Frizure za kratku kosu

Za one koji imaju kratku kosu preporučujemo da se posvetite stiliziranju, jer je izbor frizura ograničen zbog dužine. Ovdje glavnu ulogu igra efikasnost i uspješnost same frizure, kao i boje kose. Ipak je ton taj koji će vam omogućiti da se izrazite i uokvirite svoje crte lica.

Ako je moguće možete napraviti manje repove i ukrasiti divnim ukosnicama ili mašnama. Ne bojte se isprobati ni druge asesoare za kosu koji će pristajati vašem novogodišnjem izgledu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE