Zimske frizure: Lijepa sa kapom!

0

Frizure sa kapom ili šeširom idealno su rješenje ako trebate brže izaći ujutro ili prikriti malo prljaviju kosu. Jednostavno dobro iščešljajte dužinu i ubacite neku styling pjenu – to daje više strukture i kosa ne leti tako.

Frizura s kapom za dugu kosu

Svako ko voli da nosi zimskekape i  šešire poznaje problem: leteće, spljoštene kose, tako da je važno pripremiti kosu optimalno. Sredstva za dugu kosu: upotrijebite pjenu, osušite kosu preko glave i mijesite sa nekim styling mousseom u obliku. Leteća kosa nema šanse. Ako želite igrati na sigurno, prvo koristite regenerator ili regenerator.

 

Zimska frizura za kosu srednje dužine

Prilikom oblikovanja frizura sa kapom, postoji nekoliko osnova koje treba razmotriti: Dakle, ne treba povlačiti kapu u lice suviše daleko i izbjegavajte strožiji oblik šešira. Možete oblikovati ponija dijagonalno sa licem ili naglasiti pojedine pramenove kose s malo voska za kosu. Sa kosom srednje dužine, kao što je nosi Anna Sharypova, i krupnim pletenicama, lagani valovi na plaži izgledaju sjajno na licu.

Kapa i pletenice

Pletenice se mogu savršeno kombinirati s kapom, pod uslovom da su pletene duboko. Blogerka Nina Suess dopušta da joj pletenica padne preko ramena i bljesne pojedine pramenove kose ispod kapice. To čini izgled manje ozbiljnim.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here