HomeLifestyle2 jednostavna načina za nadogradnju vaše boje za usne ove jeseni

2 jednostavna načina za nadogradnju vaše boje za usne ove jeseni

Dotaknuli smo bazu šminke kako bismo vidjeli što je u trendu ove sezone u svijetu ruževa i kako nadograditi omiljenu nijansu od običnih do upečatljivih nijansi.

Promjena godišnjih doba predstavlja mnogo stvari, od pripremanja raznih začina, spremanja ljetnih stvari i izvlačenja zimske odjeće kao što su  hula-hopke, puloveri i razni drugi slojevi odjeće. Ali, za djevojke, to je i izvlačenje onih boja odjeće koju smo pokušali ušuljati u kolovozu, jer nisu mogle čekati više. Jesen je prilika da eksperimentirate s bojama u vašoj kozmetici, od sjajnih sjena, zemljastih tonova, tonova boje zlata i raznih drugih.

Kada se radi o ružu za usne, osnovne jesenske boje usana kreću se od nijanse crvenog vina do ljubičaste šljive, ali i do zlatnih brončanih nijansi i svi ih volimo. Razvrstavanje jesenskih nijansi može uzrokovati da se brzo zaglaviš u šminku.

Tamne usne

Od tamnih bobica šumskog voća do vampirske crvene nijanse, jesen je definitivno sezona za uočavanje tamne boje usana. Preporučljivo je uparivanje precrtane usne s golim očima i ružičastom kožom. Jednostavnost još uvijek raste u šminci ove sezone. Da bi začinio običnu boju usana, preporučljivo je precrtavanje usana sa matte formulom ruža. Ruž s matte formulom, lagano pritisnite u krilo usne i oko rubova za suptilni učinak.

Svijetle usne

Ove sezone riječ je o personalizaciji. Nanosite nijansu koju želite i može biti u trendu ako se usredotočite na detalje. Dodavanje svjetlucavosti nije na odmet ove sezone. Svi znamo da je svjetlucavost u trendu, ali se ponekad krše pravila prilikom pretjeranog nanošenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE