Trajno uklanjanje dlaka diodnim laserom

0
436

Trajno uklanjanje dlaka je odavno san mnogih žena ali i muškaraca koji se bore sa neželjenim dlakama.

U Kozmetičkom salonu Ivana pri trajnoj epilaciji se koristi diodni laser nove generacije sa čak tri valne dužine u sebi (755 nm, 808 nm i 1064 nm) tako da djeluje podjednako efikasno i na svijetle i na tamne dlačice.

Diodni laser putem impulsa crvene svjetlosti zagrijava folikul dlake do temperature koja je dovoljna za trajno uništenje folikula. Diodni laser je jedan od najmodernijih lasera za trajnu epilaciju. Američka asocijacija FDA ga je proglasila za laser koji TRAJNO uklanja dlake.

Iako laserska epilacija uspješno uklanja dlake, broj tretmana ovisi o psihosomatskim i fiziološkim faktorima koji definišu koliko je tretmana potrebno za željeni rezultat.

Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini korijena.

U slučaju crvenih i svijetlih dlačica potrebno je više tretmana, nego li za crne dlačice. Rezultat tretmana ovisi i o genotipu klijenta.

 

Nakon odrađenih tretmana, povremeni tretmani održavanja bi mogli biti potrebni, ali je i to prilično individualno.

Dlačice se mogu uklanjati sa svih dijelova tijela bez iritacije, crvenila ili uraslih dlačica.

Priprema prije tretmana je jednostavna. Potrebno je pustiti sve dlake da izrastu, te dva dana prije tretmana obrijati dlake. Sam tretman je bezbolan, brz, ne prži ni dlaku ni kožu nego prekida dotok hrane folikuli dlake. Nakon tretmana tretirano područje je potrebno skloniti od sunca, zbog toga je ovaj period godine najbolje vrijeme da krenete sa tretmanima trajnog uklanjanja dlaka.

 

Trajno uklanjanje dlaka je odavno san mnogih žena ali i muškaraca koji se bore sa neželjenim dlakama. Sa diodnim laserom taj san se može ostvariti bezbolno i kroz par tretmana. U Kozmetičkom salonu Ivana na adresi Franjevačka 16B u Mostaru, na besplatnim konsultacijama sa timom možete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju.

(br telefona) +38763318024

(facebook stranica) Kozmetički salon Ivana

(instagram stranica) kozmeticki_salon_ivana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here