3 mikrotrenda, koji će postati veliki u 2019. godini

0
364

Na prvi pogled ne prepoznajemo trendove uvijek. Postoje neki koji tek kasnije budu primjećeni. Mi ćemo vam govoriti o 3 mikrotrenda koji bi mogli postati veliki hit u 2019. godini.

Ne želite se posvetiti uobičajenim trendovima koje svi nose ove godine? Onda ćemo vam pokazati tri mikro-trenda, koji još uvijek gotovo niko drugi ne nosi, ali ove godine, zasigurno će postati hit. A vi možete biti prvi koji će ih nositi.

Perje

Možda ste već ugledali neku modu na ulici, koja je već otkrila proljetni trend za sebe. Miuccia Prada je prošle godine predstavio traperice s perjem, pokrećući novi trend. Iako perje i ova moda još uvijek nije 100% na našim ulicama, sigurni smo: to će doći!
Naravno, to ne moraju uvijek biti traperice koje su ukrašene perjem. Alternativno, možete nositi i pernate naušnice (da, svi smo ih već imali kod kuće!) Ili torbice s detaljima perja. Posebn pogodne za zabave su košulje ili haljine s perjem na rubu. Jednostavno se usudite nositi nešto novo!

Mantili kao haljine

Imate li omiljeni mantil? Onda se pripremite. Zato što ga ove godine više ne nosimo samo preko odjeće, već kao haljinu. Miyabi Kawai dokazuje da ovo može izgledati stvarno cool. Upoznali smo je na lansiranju svoje vlastite plus kolekcije veličine s sheegom i nosila je mantil kao haljinu.

Posebno za žene koje žele naglasiti bokove ovo je mega opcija. Ali također možete nositi i druge kapute kao haljinu. Glavna stvar je da su tanki rez, tako da ne možete u potpunosti ući u nju. Definitivno smo potpuno inspirirani i definitivno ćemo nositi taj trend!

XXL raif za kosu

Sjećate li se debele baršunaste trake za kosu koja je stajala svima u osnovnoj školi? To su bila vremena! Teško je povjerovati da su se sada vratila. Možda se na početku teško naviknu na to, ali možete polako pristupiti ovom trendu. Usput, XXL gume za kosu izgledaju naročito lijepo s otvorenom kosom. Bilo da je kovrdžava ili glatka – obećavamo vam da ćete je voljeti. U redu, barem neki od vas…

beautiful.ba

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here