Trikovi da kosa postane gusta, pročitaj kako

0

Tanka kosa se brzo opušta, čak i ako se tako trudimo da je stiliziramo. Istražili smo velike trikove koji će Vam pomoći odmah da vaša kosa izgleda gušće. Čak i najljepša frizura koja nas je okupirala cijelo jutro brzo se opušta. Ostane samo pokoji pramenčić na kojem se vide tragovi feniranja.

Iako jedva da možemo utjecati na stvarnu gustinu kose, znamo nekoliko genijalnih trikova kako bi vaša kosa odmah dobila na gustini.

Početi odmah prilikom pranja

Pravi proizvod za njegu može mnogo učiniti. Šamponi i regeneratori za volumen zapravo uspiju ponekad da zgusnu kosu.

Važno za koritenje regeneratora: nemojte ga utrljati u korijen kose, nego dužinom kose i vrhova. Regeneratori često sadrže omekšivače koji mogu na taj način imati kontraefekat.

Suhi šampon koristiti na pravi način

Suhi šampon je praktična pomoć za oblikovanje – posebno za finu kosu. Frizuri daje dodatni dio volumena. Da biste to učinili, zamahnite kosu preko glave, poprskajte malo suhog šampona, a zatim vratite kosu. Zatim dodajte malo više u režnjeve i masažu. Savjet: Bijeli ostaci mogu se jednostavno otpuhati s zrakom fena.

Pjena za kosu se vratila

Aleluja, nedostajala nam je. Osamdesetih godina prošlog stoljeća, pjena je bila u svim kupanicama a nakon toga je jednostavno nestala. Do danas! Zašto? Pjena je nesumnjivo vrhunski proizvod za finu kosu i natečenost, pogotovo sjajnih frizura. Dodatna korist: Možete ga koristiti u vlažnoj i suhoj kosi.

Vikleri na zagrijavanje

Liči na naše bake, ali to je potpuni hit: zagrijani uvijači kose. Kovrče se čine tako izdržljive da se čak lijepe i satima kasnije. Izračunajte vrijeme zagrijavanja od 10 minuta, a zatim pažljivo zavijte pramen po vikleru. Novi uvijači djeluju tako nježno da čak i daju kosi dodatnu sjaj putem jonske tehnologije.

Varati s sjenilom

Ako je kosa toliko tanka da vlasište sjaji, možete vizualno varati sjenilom. Potražite ton koji je sličan vašoj boji kose, i naprašite kosu – posebno pri čelu – četkom s sjenilom.

beautiful.ba

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here