HomeLifestyle4 stvari koje sebi kupimo nakon tridesete

4 stvari koje sebi kupimo nakon tridesete

Jeste li premašili 30 godina i samo izmišljate šta Vam novo treba? Ovaj tekst morate pročitati jer imamo 4 prijedloga za vas, koji će unaprijediti vašu garderobu, sigurno!

30 godina – mnogim ljudima zvuči kao da prelaze magičnu granicu. Čak i na pomisao na to nosi mnogo panike. I potpuno neutemeljeno. Jer znaš šta? Postoji nekoliko stvari koje trebamo najprije ili nužno kupiti kada budemo stariji od 30 godina.

1.Savršene farmerice

Odjeća je obično previše. Ali posebno farmerice gomilaju se tokom godina u tonama u našem ormaru. Razlog: trendovi se stalno mijenjaju, boje i rezovi. Logično, naravno da moramo ići ukorak s tim. Ali iskreno? Zapravo, ne trebamo više od troje farmr u ormaru. Jedna crna, jedna svjetlost i jedna tamna. Savršen rez ovisi o proporcijama svoga tijela. Ti najbolje znaš što si. Uostalom, imate više od 30 godina iskustva. Stoga, svakako biste trebali ulagati u savršene traperice. Može također koštati više od 30 eura – onda će trajati nekoliko godina. Naši favoriti za sva vremena: ravne farmerice i visoki struk!

  1. Midi haljina

Ne postoji puno odjevnih predmeta koji imaju toliko klase nego midi haljina. I ne mislim na dosadne klasike, već na ženstvene, elegantne i moderne. Samo zapanjujuće. Stoga svakako trebate kupiti jednu za 30. (ili bilo koji drugi rođendan). Dužina igra lijepo oko nogu i možete vješto naglasiti gornji dio tijela. Osim toga, midi haljina odgovara gotovo svakoj prilici: za Novu godinu, u uredu, za večeru ili za zabavu.

  1. Jedna XXL torba

Što smo stariji, to moramo više nositi sa sobom. Mi ne stižemo jako daleko s mikro-torbicom. Gdje bi onda rupčići, ključevi, druge cipele, dezodorans i 300 gumica za kosu stalo? Jednostavno shvatiš da bez bez velike torbe nećeš uspjeti. Zato svatko od nas treba dovoljno veliku torbu. Ono, za svaki slučaj. Naravno, to ne znači da je morate nositi sa sobom svaki dan.

  1. Dizajnerski komad

Dizajnerski komadi su svakako posebna priča – i trebali bi ostati takvi. Oni obično koštaju mnogo novca – stoga dobro razmislite o tome želite li uložiti novac ili ne. Sa više od 30 godina, trebali biste moći tvrditi da ste pronašli svoj stil i da znate svoj ukus. Stoga je manja vjerojatnoća da ćete pogriješiti kada kupite nešto skupo. Zato mislimo da ćete sigurno izabrati nešto dobro za vas i uživati. Možda čak i nešto o čemu ste dugo sanjali.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE