Željana Šimić: Da biste radili ovaj posao zaista ga morate voljeti

0

Vašim klijenticama morate uz tretman noktiju dati i čašicu razgovora, dvije tri lijepe riječi, nešto što će njima uljepšati dan.

Danas vam predstavljamo Željanu Šimić iz Ljubuškog. Srednju kozmetičku školu završila je u Zagrebu. Sa Željanom smo razgovarali o tome kako je izgledao njen početak i kako se razlikuje od sadašnjosti. U nastavku teksta donosimo vam zanimlju inspirativnu priču.

Za početak predstavite nam se? 

Pozdrav. Moje ime je Željana Šimić, živim i radim u Ljubuškom. Srednju kozmetičku školu završila sam u Zagrebu 2011. godine i od tada uspješno vodim svoj studio.

Recite nam kako je izgledao Vaš početak?

U samom startu vjetar u leđa mi je dao Fashion hr na kojem sam par godina zaredom učestvovala šminkajući modele. Od tada moja karijera makeup artista ide uzlaznom putanjom.

Kada i kako se rodila vaša ljubav prema ovoj profesiji?

Srednje kozmetičke škole uopće nije bilo u mojoj blizini što me nije spriječilo da odem u drugu državu da steknem zvanje kozmetičar. 

Koje sve usluge nudite u salonu?

Nakon završene srednje kozmetičke škole polažem razne kurseve i edukacije. Uz šminkanje krećem raditi i nokte, depilacije, obrve… Tako danas moj salon broji više od 20 usluga koje nudim, neke od njih su: šminkanje, trajni lak, geliranje noktiju, mavex pedikura, lash lift, laminacija obrva, henna obrve, spray tan, depilacije lica i tijela, usluga sunčanja u solariju… U svom salonu također nudim usluge edukacija za nokte, šminkanje, depilacije i spray tan.

Da li imate neku poruku za naše čitaoce?

Da biste radili ovaj posao zaista ga morate voljeti, to je jedini ključ uspjeha. Vašim klijenticama morate uz tretman noktiju dati i čašicu razgovora, dvije tri lijepe riječi, nešto što će njima uljepšati dan. Takve zadovoljne klijentice će vam se sigurno vratiti. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here