Bojana Tomić: Volim sve što je vezano za njegu prirodne ljepote žene

0

Prirodno uljepšavanje žena je više od spoljnjeg izgleda; to je holistički pristup koji se fokusira na cjelokupno zdravlje i blagostanje. Pametni izbori u ishrani, njezi kože i mentalnoj dobrobiti igraju ključnu ulogu u očuvanju prirodne ljepote i osjećaju se zadovoljno u sopstvenoj koži.U nastavku je intervju sa Bojanom Tomić.

Intervju: Bojana Tomić

Recite nam nešto o sebi?

Pozdrav svima ,ja sam Bojana Tomić po struci diplomirani ekonomista,ali svjet kozmetike je nešto što me uvijek privlačilo i vuklo na svoju stranu da se tako izrazim.Rodjena sam u Banja Luci,a već dvanaest godina živim na relaciji Beograd-Banjaluka.Mama sam jednog dječaka i djevojčice.

Otkud ljubav prema ovom poslu, kako ste odlučili biti dio te profesije?

Iskreno nisam imala u planu da će sve ovo ovako izgledati.Ja sam se počela baviti sopstvenim preduzetništvom 2019.godine.Sticajem okolnosti vezano za pandemiju ja sam se preusmjerila na pomoć malim preduzetnicima iz oblasti hand made kozmetike i to u vidu digitalnog marketinga.Sve ostalo je evo ovo što vidite na mom profilu.

Koji su najčešći izazovi sa kojima se susrećete u radu?

Najčešći izazovi su podjela posla i majčinstva.Ja i suprug smo sami u Beogradu i to me ponekad usporava što se tiče uskladjivanja i odradivanja poslovnih obaveza.

Kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Moj radni dan je takav da prvo djecu spremim za školu i onda ja mogu polako da odradjujem svoje za taj dan.Kad se nešto voli onda ništa nije teško,a ja baš volim da isprobavam i snimam novitete iz svjeta kozmetike.Volim sve što je vezano za njegu prirodne ljepote žene.

Sad malo o ženskim temama, koje rutine u dnevnoj njezi su Vam važne?

Što se tiče moje dnevne rutine vezano za njegu,ujutro ne preskačem dobru hidrataciju lica kao i nanošenje SPF 50 za lice.To mi je nešto što baš praktikujem zadnjih godinu dana.Moja koža polako prelazi u zreliju tako da joj je potrebno posvetiti i više pažnje.Trenutno mjesto pudera koristim Skin booster serum sa vitaminom C od brenda Deborah.

Bez kojih makeup sitnica ne biste mogli?

Sigurno ne bih mogla bez labela i to koristim godinama unazad labelo brenda Alverde (od Nevena).Volim i mozaični bronzer od brenda Avene.To kad stavim već sam pola posla odradila.Nekad je manje više.

Koji su Vam ciljevi u smislu razvoja dalje karijere?

Cilj mi je da imam svoj prostor gdje ću njegovati i uljepšavati žene.Voljela bih da od mene odlaze srećnije i pune pozitivne energije.Za sada sam pola već završila što se tiče ostvarivanja te moje želje.

Šta biste poručili ženama koje nas prate?

Ženama koje nas prate bih poručila da samo gledaju naprijed,da sebi ugadjaju i uljepšavaju svaki dan nekim malim sitnicama.Ne treba vrijeme trošiti na stvari na koje ne možemo puno uticati,jer nije vrijedno.Ispunite stranice Vašeg života lijepim dogadjajima i budite mi uvijek pozitivne,jer sve je prolazno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here