GOCA TRŽAN 19.10. u Mostaru

0

Goca naglasila: „Ovo je za mene vrlo važan koncert, vrlo sam nestrpljiva, stvarno jedva čekam da vam dođem!“

Pop diva Goca Tržan stiže u Mostar 19.10., kada će održati koncert u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 sati. Nakon čak 6 godina pauze i nakon što je u gradu na Neretvi nastupala isključivo u klubovima, Goca otkriva koliko joj je ovaj koncert važan:

„Koncert koji je pred nama je zapravo moj prvi pravi solistički koncert u Mostaru. Ovo je za mene vrlo važan koncert, vrlo sam nestrpljiva, stvarno jedva čekam da vam dođem“,  naglasila je Goca, koja će prije dolaska na koncert održati i najavnu press konferenciju u partnerstvu s hotelom Mepas. Goca za Mostar sprema posebnu set listu, koja će uz njene najveće hitove uključiti i poneko iznenađenje pripremljeno baš za njene fanove u Hercegovini. Karizmatična i energična Goca  na koncertu u Kosači nastupa uz svoj prateći  bend sastavljen od sjajnih muzičara, a među njima je i njen suprug, vrhunski bubnjar Radomir Novaković.

Doznajemo i da će nakon koncerta u Kosači Goca napraviti i dužu meet & greet sesiju i odvojiti dovoljno vremena za druženje, fotkanje i upoznavanje sa svojim fanovima koje nije vidjela punih šest godina!

Ulaznice za Gocin koncert u Kosači mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba i na blagajni Kosače.

BEAUTIFUL – MEDIJSKI SPONZOR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here