A BEAUTY TECH – 15 godina iskustva satkanih u novi brend kozmetičkih aparata

0

15 godina osluškivanja potreba klijenata, praćenja trendova i testiranja različitih proizvoda/aparata rezultirali su kreiranjem ličnog brenda kozmetičkih aparata koji zadovoljavaju i najviše kriterijume. 

Beauty Center Kallos sa svojom osnivačicom Andreom Gajilović i timom konstantno raste, širi se i privlači pažnju svim ljubiteljima njege i ljepote, kako u Banja Luci tako i šire. U regionalnu popularnost smo se uvjerili velikim interesovanjem za edukacije iz raziličitih oblasti polaznica iz cijele BiH, kao i dijaspore. Sama činjenica da u našem timu imamo osobe dovoljno stručne da prenose znanje na druge govori mnogo, a još više nam laska to što na našu adresu dolaze osobe zainteresovane za edukacije po preporuci naših kolega.

Ipak, hiljade zadovoljnih klijenata, velike brojke na društvenim mrežama i veliki tim zaposlenih nisu se desili preko noći. Posljedica su preko 15 godina rada, konstantnog ulaganja i posvećenosti. 15 godina osluškivanja potreba klijenata, praćenja trendova i testiranja različitih proizvoda/aparata rezultirali su kreiranjem ličnog brenda kozmetičkih aparata koji zadovoljavaju i najviše kriterijume. 

A BEAUTY TECH je linija aparata kreirana da ponudi više. Uzećemo za primjer A BEAUTY TECH 4D LASER ZA EPILACIJU. Radi se o jedinstvenom aparatu koji za razliku od ostalih željeni rezultat postiže sa značajno manjim brojem tretmana, zahvaljujući hladnim sondama je gotovo bezbolan, a zbog svojih specifičnih nastavaka za teško dostupna mjesta može omogućiti uklanjanje dlačica čak i u ušima i nosu. Svaki od aparata ovog brenda sa sobom nosi snage koje ih diferenciraju od sličnih na tržištu, a u njihovoj ponudi možete pronaći još i hydrafacial, diod laser, picosecond laser za uklanjanje tetovaža, body sculpt RF, SQ – 4 ND YAG laser za uklanjanje trajne šminke i fleka. 

S obzirom da je Andrea Gajilović najprepoznatljivija po radu sa trajnom šminkom, aparat picosecond laser za uklanjanje tetovaže i trajne šminke zasigurno je morao proći najstrožije mjere kao bi došao do njenog salona i bio dio svakodnevne upotrebe. 

Svi aparati su dostupni za kupovinu putem Beauty Center Kallos web shop-a, a za dodatne informacije je moguće obratiti se na stranici salona ili Instagram @abeautytech. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here